Роман «Століття Якова» вийде друком у кінообкладинці

Століття Якова
Актор Станіслав Боклан з'явиться на обкладинці книги Володимира Лиса «Століття Якова»
1plus1.ua

Станіслав Боклан в образі Якова Меха з’явився на обкладинці нового накладу роману Володимира Лиса.

Поділитися:

4-серійна епічна драма «Століття Якова» за мотивами однойменного роману Володимира Лиса настільки вразила автора книги та видавців «Клубу Сімейного Дозвілля», що на обкладинці нового тиражу видання буде зображений актор Станіслав Боклан в образі 100-річного Якова Меха.

Новий наклад роману видавництво «Клуб Сімейного Дозвілля» надрукувало у кіно обкладинці, вже з грудня книжку можна придбати у всіх книгарнях країни.

Протягом двох місяців після трансляції драми роман «Століття Якова» входить у трійку книжок, які українці купують найчастіше. Одразу після прем’єри міні-серіалу автор Володимир Лис відзначив бездоганну роботу акторів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виконавець головної ролі в «Століття Якова» розповів про шокотерапію на знімальному майданчику 

Майстерна гра народного артиста України Станіслава Боклана, який зіграв Якова Меха у зрілому віці, найбільше вразила письменника. За його словами, за своїм професіоналізмом актор сягає рівня Богдана Ступки.

Роман Луцький (зліва) та Станіслав Боклан (справа) у ролі Якова Меха

«Дуже приємно, що мій роман було екранізовано таким поважним каналом як 1+1 й фільм зацікавив стільки людей, збурив стільки обговорень. Ця екранізація стала першою, яку було зроблено на основі творів сучасних українських письменників, тішуся, що це відбулося саме з моїм «Століттям Якова».

Фільм вийшов динамічним й захоплюючим, дуже сподобалися виконавці головних ролей.

Величезний плюс, що після прем’єри на телебаченні глядачам стало цікаво, що ж написано в романі, й книжку «Століття Якова» знову активно читають», – каже Володимир Лис.

Станіслав Боклан

Зазначимо, «Століття Якова» – це історія людини, яка проти своєї волі була втягнута в історичні конфлікти. У долі волинського селянина, довгожителя Якова Меха – війни, полон і втрата близьких, але її головний підсумок - збереження людяності і здатності любити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Христина Соловій заспівала містичну пісню в серіалі «Століття Якова»

Роман-переможець престижного літературного конкурсу «Гранд-Коронація слова» «Століття Якова» від Володимира Лиса вперше вийшов друком ще у 2010 році й після цього тричі був перевиданий. Цієї осені гучна екранізація книжки на каналі «1+1» зібрала багатомільйонну аудиторію телеглядачів біля екранів, викликала великий суспільний резонанс та спричинила багато обговорень у національній та міжнародній пресі.

Дивіться «Століття Якова» – частина перша. Уляна онлайн. 

Дивіться «Століття Якова» – частина друга. Зося онлайн. 

Дивіться «Століття Якова» – частина третя. Війна онлайн. 

Дивіться «Століття Якова» – частина четверта. Фінал онлайн. 

Драма «Століття Якова» – перша з екранізацій сучасних українських творів, яка вийшла в ефірі каналу «1+1». Виробництвом проекту займався «1+1 Продакшн». Прем’єра серіалу відбулася 30 вересня 2016 року.

Глядачі високо оцінили драму, проект став лідером слоту у день показу. Кінокритики схвально оцінили серіал ще під час допрем’єрного показу.

Новини по темі