Христина Соловій заспівала містичну пісню в серіалі «Століття Якова»

Століття Якова

У програму Сніданок з 1+1 завітала півфіналістка Голос Країни, щоб розповісти про свою містичну композицію в 4-серійній епічній драмі «Століття Якова».

Поділитися:

Пісня «Океан Ельзи» стала саундтреком до україномовної драми «Століття Якова» на 1+1Христина Соловій з дитинства мріяла прославити українську народну пісню.

Для цього дівчина пішла на Голос країни з надією, що потрапить у команду зіркового тренера Святослава Вакарчука.

Лемки по крові переживають неймовірні відчуття, чуючи народні пісні. Це можна порівняти лише із закоханістю. У свій час я навіть спати не могла, намагалася вивчити якомога більше пісень.

Її бажання здійснилося: Христина дійшла до півфіналу співочого шоу, а після цього випустила свій дебютний альбом.

Одна з пісень Христини Соловій увійшла до 4-серійної історичної драми «Століття Якова». Дівчина впевнена, що її лемківська пісня ще більше підсилить сюжет драми, прем’єра якої відбудеться вже цієї п’ятниці, 30 вересня, о 20:15 на телеканалі 1+1.

Я частково прочитала роман Століття Якова і переконана, що пісня Під облачком стане чудовим обрамленням для цієї драми. Композиція сама по собі містична, в ній ідеться не лише про кохання, а взагалі розкривається лінія життя.

Христина сама з нетерпінням чекає прем’єри серіалу, адже поки не знає, на якому саме моменті почує свою пісню в серіалі. Півфіналістка шоу Голос країни думає, що у пісні для серіалу можуть з’явитися оркестрові лінії, які додадуть нового забарвлення композиції.

Саундтреком до драми «Століття Якова» стала пісня культового українського гурту «Океан Ельзи» – «Не йди». Христина Соловій розповіла, що навіть у серіалі їй пощастило співпрацювати з наставником у Голосі країни Святославом Вакарчуком. Однак крім цього співачка тісно кооперується з лідером Океан Ельзи для аранжування її нового авторського альбому.

Дивіться епічну драму «Століття Якова» за однойменним романом-лауреатом літературної премії «Коронація слова» Володимира Лиса вже цієї п’ятниці, 30 вересня, о 20:15 на телеканалі 1+1.

Новини по темі