5 виступів Могилевської на «Танцях з зірками», які хочеться дивитися знову і знову

Танці з зірками
5 найкращих виступів Наталії Могилевської на Танцях з зірками, які кортить переглянути
Фото: 1plus1.ua

У день народження переможниці танцювального шоу пригадаймо її блискучі номери.

Поділитися:

Наталія Могилевська та Ігор Кузьменко впродовж 10 ефірів «Танців з зірками» дивували українців своєю майстерністю та харизмою. Яскраві образи, неочікувані перевтілення та приголомшливі підтримки — саме такою ми запам’ятали цю пару. 

Чуттєвий фокстрот

У третьому ефірі Наталія та Ігор виконали проникливий фокстрот. Це був танець-сповідь та посвята Скрябіну — талановитому музиканту та другу співачки. Повільний та ніжний танець під чуттєву пісню Кузьми «Спи собі сама» вразив усіх до глибини душі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталія Могилевська попросила вибачення у Кузьми і розповіла про свої стосунки з чоловіками

Запальний джаз-фанк

Під час обміну партнерами Наталія отримала завдання станцювати із Женею Котом. Від танцівниці всі чекали чогось нового та неймовірно яскравого. Вона була готова здивувати оновленим образом. Палка, вільна та сексуальна — її пристрасний джаз-фанк викликав бурю емоцій, а пісня MONATIK «Мокрая девочка» змусила всіх підтанцьовувати.  

Пишна і розкішна 

Танець Наталії та Ігоря у сьомому ефірі був сповнений романтики. Плавні та легкі рухи, милі образи та яскрава постановка приковували погляди і глядачів, і суддів. Родзинкою виступу стало те, що танцювальні костюми зробили їх пишнотілими. 

Вальс, що надихає

Вальс Наталії та Ігоря змусив замислитися кожного. Танець нагадав нам про дітей, які не мають дому та позбавлені батьківської любові. Надскладні підтримки, плавні рухи, сповнені любові образи вразили усіх до сліз. 

Блискучий фрістайл

Танець Наталії, Ігоря та Дмитра Жука у півфіналі шоу «Танці з зірками» змусив суддів поставили максимальну кількість балів. Двоє ревнивих чоловіків вели запеклу боротьбу за чуттєву Наталію. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталія Могилевська розповіла, що означають малюнки на її тілі 

Нагадуємо, що 25 серпня на 1+1 вийде новий сезон «Танців з зірками». Стеж за нашими новинами, щоби бути в курсі всіх вражаючих подій яскравого шоу!

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

1. Наталія Могилевська опинилася в обіймах хижого звіра

2. Могилевську накрили ніжні спогади про танці з Ямою (фото та відео)

3. Наталія Могилевська показала, як опановує балет (фото) 

4. Третє пришестя: Наталія Могилевська замислюється над поверненням у «Танці з зірками»

5. Могилевська показала, як проводить свій ранок (відео)

Новини по темі