Наталія Могилевська попросила вибачення у Кузьми і розповіла про свої стосунки з чоловіками

Танці з зірками

Сповідь та посвята Наталі Могилевськоїми

Поделиться:

Вчора о 21.00 на телеканалі 1+1 відбувся третій прямий ефір легендарного оновленого проекту Танці з зірками, темою якого стали «50 відтінків кохання». Зірки поділилися сокровенними спогадами, розказали про своїх коханих та близьких та вразили своїми зізнаннями до глибини душі.

 У третьому ефірі Танці з зірками Наталія Могилевська та Ігор Кузьменко виконали повільний фокстрот під пісню близького друга співачки Кузьми «Спи собі сама». Артистка поділилась, що цей танець - вибачення перед співаком за все, а також розповіла про свої стосунки з чоловіками.

У моєму житті було дуже багато любові, але свого справжнього чоловіка я досі не зустріла. Я була дуже жорстокою людиною. Зараз відчуваю, що моє кохання десь поруч. Я постійно запитую себе, які уроки я маю засвоїти та наскільки м’якшою стати. Я розумію, що це моя проблема, але знаю, що стану гарною та люблячою дружиною.

Від суддів пара отримала 29 балів та посіла перше місце у турнірній таблиці. Після голосування глядачів Наталія та Ігор отримали достатню кількість балів, щоб пройти далі і продовжити тренування. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До і після: Наталія Могилевська показала, якою була до початку репетицій та схуднення

Новости по теме