«Я би поставив одиницю за поведінку», – Влад Яма прокоментував оцінку Лесі Нікітюк

Танці з зірками
Влад Яма прокоментував свою оцінку Лесі Нікітюк

Емоції в суддів під час третього ефіру шоу Танці з зірками вирували.

Поділитися:

Телеведуча Леся Нікітюк та її партнер Максим Єжов у третьому ефірі шоу Танці з зірками виконали запальну самбу. Першим прокоментував виступ зірки Влад Яма. 

Суддя сказав, що Леся стоїть класно, а коли танцює - потрібно закривати стопи, закривати коліна, закривати ноги. На такий коментар зірка відповіла Владу: «Рота треба закривати».

Після цього хореограф поставив їхній парі лише 3 бали. Танцюрист зауважив, що такі вислови не мають звучати на шоу.

Таким чином, Леся та Максим опинилася на низу турнірної таблиці.  Свою оцінку Яма прокоментував вже після ефіру на сторінці Інстаграм.

"Я поставив низьку оцінку за не дуже вдалу самбу. Але якщо б я ставив оцінку лише за поведінку, то була б одиниця. Однак я все ж таки оцінив роботу і той невеликий прогрес, який пара зробила за тиждень", - пише Яма.

«Якщо б це були професійні змагання, пара була б дискваліфікована тієї ж миті. В шоу пара залишилася. Сподіваюся, вони зроблять певні висновки. Я на цьому шоу, щоб казати правду і не тільки вихваляти наших учасників просто за їхню присутність на паркеті», - прокоментував виступ Яма та наголосив, що готовий чесно оцінювати роботу пари і прогрес.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Вчорашній ефір був дуже емоційним, і багато хто не стримував себе у висловлюваннях, це було схоже на тенденцію. Лайливий викрик Лесі Нікітюк звичайно не можна було не помітити. І насправді, так, я поставив низьку оцінку за не дуже вдалу самбу. Але якщо б я ставив оцінку лише за поведінку, то була б одиниця. Однак я все ж таки оцінив роботу і той невеликий прогрес, який пара зробила за тиждень. Але взагалі вважаю, що такі вислови не мають мати місця на шоу. Якщо б це були професійні змагання, пара була б дискваліфікована тієї самої митті. В шоу пара залишилася. Сподіваюся, вони зроблять певні висновки. Я на цьому шоу, щоб казати правду і не тільки вихваляти наших учасників просто за їхню присутність на паркеті. Я за те, щоб оцінювати їхню роботу і прогрес. Успіхів усім!..

Публикация от VLAD YAMA (@vladyama_official)

Не зважаючи на низький загальний бал, Леся та Максим продовжують боротьбу у шоу, дякуючи підтримці глядачів. Як розгортатимуться події далі - дивіться вже у неділю, 16 вересня, о 21:00 у новому випуску Танців з зірками на телеканалі 1+1. 

Новини по темі