"Я хочу, щоб мій старший син не відчував того, що відчував я", — Артур Логай про своїх розлучених батьків та любов до синів від різних шлюбів

Танці з зірками
Артур Логай присвятив свій танець розлученим батькам та розповів, як виховує синів від різних шлюбів

На «Сімейному вечорі» на «Танцях з зірками» Артур Логай станцював з дружиною та двома синами.

Поділитися:

На «Сімейному вечорі» на «Танцях з зірками» Артур Логай присвятив свій танець розлученим батькам та розповів, як виховує синів від різних шлюбів. Артур з болем згадує, що його батьки розлучилися, коли йому було усього 3 роки, і після цього фактично не спілкувалися. Хлопець у дитинстві не розумів, чому він знаходиться посередині між мамою і татом, чому йому боляче, чому мама не спілкується з татом. Логай говорить:

Сім’я – це місце, де ніхто нікого не кидає за будь-яких обставин. Мені б хотілося, щоб мої сини могли разом гратися зі своїми бабусею та дідусем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сильнішої любові я не бачив", – Артур Логай розповів про свого дідуся, який 51 рік готує сніданок дружині

Логай дружина

Партнерка Артура Логая Анна Кареліна згадує, що також жила окремо зі своїм татом, і їй батька фактично замінив дядько. А про Артура каже:

Артур показує приклад, яким потрібно бути батьком, як потрібно спілкуватися з сім’єю, навіть з якою ти не живеш.

Свій танець під хіт Pianoбой "Кохання" сьогодні Артур танцював з дружиною Євгенією та синами Германом і Левом. 5-річний Герман – син актора від попереднього шлюбу, а 2-річний Лев – спільний з Євгенією син. Логай розповідає:

Я хочу, щоб мій старший син не відчував того, що відчував я, щоб знав, що в нього є і тато, і мама, і вони обидва його люблять.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Можна, я не буду в тебе закохуватись?», – учасник «Танців з зірками» Артур Логай розповів історію знайомства зі своєю дружиною

Артура підтримує як дружина Женя, так і колишня дружина Ксенія, мама Германа, яка сказала:

Голосуйте за Артура, тому що любов завжди перемагає.

Артур зізнався, що хоче присвятити цей номер всім батькам які зараз між собою не спілкуються чи, можливо, одне одного не розуміють, щоб вони пам’ятали, що вони дорослі, і у них завжди є шанс зробити так, щоб їхні діти були щасливі. Дивіться цей фантастично чуттєвий танець від сім'ї Артура Логая:

Новини по темі