Кохана Фагота прокоментувала його виступ у другому ефірі "Танців з зірками": "Ти не перестаєш мене дивувати"

Танці з зірками
Кохана Фагота прокоментувала його виступ у другому ефірі "Танців з зірками": "Ти  не перестаєш мене дивувати"
Соцмережі Ольги Навроцької

Дівчина Олега Фагота Михайлюти розповіла, наскільки важлива підтримка близьких та глядачів для артиста.

Поділитися:

В попередньому випуску "Танці з зірками" пара співака Фагота та танцівниці Катерини Тришиної була в зоні ризику, проте пройшла далі в шоу. Ольга Навроцька, дівчина Олега Фагота Михайлюти, в своїх соціальних мережах підтримала коханого словами про те, наскільки важливо артисту участь в телевізійних проектах:

Часто чую останнім часом "я телек не дивлюся", і я скажу чесно — у мене його навіть немає. Але для музиканта, артиста, групи це must have бути в ньому, брати участь в проектах, "світиться", тому що телевізор рулить. Це впливає на все. Як би нам, людям які типу "вище цього", не хотілося думати зворотне. І ось мій альтернативник пішов танцювати. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фагот прокоментував плітки про роман з партнеркою у "Танцях з зірками" і розповів про свою кохану

Кохана Фагота наголошує, що підтримка — це те, що зобов'язані дати всі близькі та підписники артиста, якщо вони люблять його та слідкують за творчістю:

І я весь час згадую фразу з "Ігор престолів", коли брат Неда Старка каже йому під час бенкету, що він там, як дикий вовк у клітці. Але мій вовк при цьому офігенно танцює. І я хочу сказати всім моїм друзям, друзям друзів і підписникам, що якщо ви любите виконавця, поважаєте його творчість і не дивіться телевізор, ви, ми, в будь-якому випадку просто зобов'язані підтримати його. Навіть як би на зло аудиторії телевізора.))

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці з зірками: стало відомо, хто покинув шоу у другому ефірі

Ольга Навроцька не змогла не похвалити свого "вовка". Зізналася: не змогла б так, як Фагот:

Люблю тебе, мій герой, і нескінченно захоплююся твоєю сміливістю. Я б ніколи не змогла вивчити ці рухи і станцювати на очах мільйонів глядачів, які знають тільки тих, кого бачать в телевізорі. Ти був на грані вильоту, тільки тому, що твої друзі і фанати давно його не дивляться, але це не означає, що ми не можемо за тебе проголосувати. Так що я звертаюся до всіх нас, з пропозицією не розтринькати такий шанс на наступному ефірі.))

Кохана подякувала за танець, який Олег присвятив їй, його "королеві ельфів". Сказала: "Ти не перестаєш мене дивувати".

Передивитись виступ Олега Фагота Михайлюти та Катерини Тришиної можна тут:

Нагадаємо, що з 5 вересня о 21:00 на 1+1 можна подивитись шоу "Танці з зірками". А щоб купити квитки на прямі ефіри, тисніть на картинку:

Новини по темі