Костянтин Войтенко у суперфіналі «Танців з зірками»: про стосунки з дружиною, перемогу над комплексами, зношене взуття та подерті штани

Танці з зірками
Костянтин Войтенко розповів про шлях до фіналу: зношене взуття, перемир'я з дружиною та перемога над комплексами

Суперфіналіст «Танців з зірками» Костянтин Войтенко розповів про те, як завдяки проєкту переміг свої комплекси, а також якої ціною він дістався до фіналу.

Поділитися:

Актор Костянтин Войтенко, який неодноразово розповідав, що раніше комплексував через свій невисокий зріст, зізнався, що завдяки «Танцям з зірками» поборов свої комплекси. Він недаремно став в пару з партнеркою вищою за себе, щоб довести всім, і в першу чергу собі, що талант людини не залежить від її зросту. Тепер же, у фіналі, Костя зізнається:

«Після кожного танцю я відчуваю, що він реально не важливий, цей зріст. І це моя перемога над собою, над комплексами. Ми зруйнували стереотипи. Ми точно показали всій країні, що якщо ти віриш в себе і класно робиш свою справу, то ти будеш у фіналі».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Креативна продюсерка «Танців з зірками» Олена Коляденко зробила зізнання: «Це я запропонувала Костянтину Войтенку партнерку, вищу за нього»

У фіналі суддя Влад Яма високо оцінив розвиток Войтенка як танцюриста і після вальсу сказав:

"Костя як танцюрист виріс впродовж сезону на 2 голови".

Впродовж проєкту глядачі спостерігали за сімейною драмою Костянтина Войтенка: вони з дружиною Валентиною розповідали про сварки та навіть про те, що поки живуть порізно. Два свої соло танці Войтенко присвятив саме дружині, і після другого вона все ж прийшла підтримати його на паркеті.

Тепер же про свої стосунки Костянтин розповідає:

«Зараз мені набагато легше боротися за цю перемогу, тому що в мене є підтримка. Після того, як Валя прийшла на ефір, ми нарешті зрозуміли один одного і помирилися. Я дуже щасливий».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Костянтин Войтенко у "Світському житті" назвав причину своєї сімейної кризи

Войтенко зізнається – коли бачить очі дружини, розуміє, що просто повинен перемогти. Дивіться, який чуттєвий контемп Костя та Роксоляна станцювали у фіналі:

Костянтин розповів про свій непростий шлях до фіналу «Танців з зірками». Він показав три пари зношених туфель та подерті на тренуванні штани. А також поділився тим, як "Танці з зірками" змінили його життя:

"Танці точно змінили моє життя, люди побачили, що я не тільки комедійний актор. Мене хочуть затвердити на дуже драматичну роль. Я ніколи таку роль не отримував, навіть на кастинг не кликали. Я за це дуже вдячний проєкту".

Останній танець на проєкті Костянтин та Роксоляна станцювали під живе виконання Melovin. Неочікувано за цей танець судді поставили дві 9, у сумі пара отримала 38 балів. 

Чи достатньо буде зусиль Костянтина Войтенка, щоб перемогти? Побачимо вже зовсім скоро!

Новини по темі