Чи вдасться Віті знайти Олексу у прифронтовій зоні та з якими труднощами він зіштовхнеться: новий серіал “Тільки живи”

Тільки живи
Чи вдасться Віті знайти Олексу -  новий серіал Тільки живи

Чи знайде режисер Вітя свою кохану Олексу у зоні бойових дій: дивіться у новому серіалі “Тільки живи” на “1+1 Україна”.

Поділитися:

Сьогодні на телеканалі “1+1 Україна” відбулася прем’єра серіалу “Тільки живи”. Це історія про хлопця, у якого війна забрала все, але допомогла знайти нове покликання, кохання та навчила розуміти, що насправді цінне. Головні ролі зіграли зірка серіалу “Коло омани” Максим Самчик та акторка театру і кіно Дарія Творонович. У зйомках воєнних сценах були задіяні професійні військові, зокрема, інструктор з Азову. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Книжки, театр, кіно — це рятівні буйки для цивільних і для військових у час воєнних штормів”, — народна артистка України Наталія Сумська про розвиток культури та роботу над серіалом “Тільки живи” (ексклюзив)

У першій серії серіалу головний герой режисер Вітя під час зйомок реклами для нового житлового комплексу познайомився з активісткою Олексою, яка разом із однодумцями протестувала проти незаконного будівництва. Хлопець із дівчиною серйозно посварилися, але Вітя усвідомив, що почав закохуватися. 

Події серіалу “Тільки живи” описують період початку повномасштабного вторгнення, тож режисер вирушає до військкомату, щоб потрапити на фронт, але йому відмовляють через брак досвіду. Хлопець у розпачі, але коли дізнається, що та, кого він шукає, вже воює, вирішує будь-що зустрітися з Олексою на передовій. 

Вітя долучається до волонтерського підрозділу, де працює й Семен, хороший друг Олекси. Разом вони доставляють на територію бойових дій гуманітарну допомогу. Там режисеру вдається дізнатися, що Олекса знаходить у населеному пункті Чорногузівка, і під час бою вона отримала поранення. Саме туди їздить з волонтерським вантажем друг дівчини Семен, тож Вітя просить взяти його з собою, зізнавшись, що небайдужий до Олекси. Але Семен і сам вже давно закоханий у дівчину, тож відмовляє режисеру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одруження у розпал пандемії, талант до музики та креативне волонтерство: цікаві факти про актора "Тільки живи" Максима Самчика

Вітя вирішує дістатися до Чорногузівки самостійно — дорога дається йому складно, населений пункт під постійними обстрілами. У результаті, поруч із хлопцем розривається міна, і він отримує серйозне поранення. 

Знесиленого хлопця знаходить підрозділ Олекси, і йому здається, що дівчина рада його бачити. Але на заваді щастю Віті стає Семен — він пропонує Олексі вийти за нього.

Чи погодиться Олекса, та чи одужає після поранення Вітя? Дивіться у другій серії нового серіалу “Тільки живи” на телеканалі “1+1 Україна”.

Новини по темі