Ольга Фреймут заколисує дитину, а Дмитро Комаров підкорює гірські вершини під пісні «Океану Ельзи»

Ведучі 1+1 у святковому відео ролику розповіли, яке значення для них і їхніх близьких мають пісні «Океану Ельзи».

Поділитися:

24 серпня о 22:45, у День Незалежності УкраїниУ День Незалежності Сніданок з 1+1 проведе святковий телемарафон, глядачі телеканалу 1+1 побачать спеціальний проект «Океан Ельзи. Без меж» – телеверсію концерту гурту в Дніпрі у рамках Світового туру 2016-2017.

Супроводжувати концертні номери Океана Ельзи у телеверсії будуть сюжети про знаменитих і звичайних, маленьких і дорослих українців, які живуть на Заході та Сході, а також в інших країнах світу, чиє життя змінила творчість гурту.

Багато з них поділяться особистими історіями про те, як разом з музикою гурту, який є майже ровесником незалежності, змінювалася не тільки країна, але й життя нового покоління незалежних українців.

Ведуча нового проекту «Новий Інспектор Фреймут. Міста» Ольга Фреймут у святковому відео ролику розповіла, яке значення для неї та її родини мають пісні «Океану Ельзи»:

Океан Ельзи – це ж ровесник незалежності! На піснях цього гурту виросли мільйони. Я теж свою доньку Злату заколисувала під пісню «Така, як ти». Разом з Океаном Ельзи ми плачемо, сумуємо, віримо, сподіваємося і живемо, – сказала Ольга Фреймут.

Ведучий проекту Світ навиворіт Дмитро Комаров поділився, у яких екстремальних ситуаціях пісні гурту надихали його:

Для мене Океан Ельзи – не просто музика. Це той супутник, який веде мене в екпедиціях по найвіддаленіших куточках планети,. Коли ми піднімалися на тренувальну вершину Айленд-пік на 6200 метрів, я часто говорив: «Я не здамся без бою», – розповідає Дмитро Комаров.

Хіт-парад до Дня незалежності: Обери 10 улюблених українських пісеньКористувачі соц мереж також емоційно відреагували на відверті зізнання телеведучих та поділилися своїми думками, щодо творчості гурту Океан Ельзи:

– Не знаю чому, але пісні, гурту Океан Ельзи, чарівні.

– Кожна пісня ОЕ підходить до певного моменту мого життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 25 найулюбленіших пісень гурту Океан Ельзи

– Мене пісня «Така як ти» кожного ранку будить на роботу».

– Мій хлопчик, якому 10 місяців, повзе з іншої кімнати, щоб почути пісню зі святкового концерту гурту на день Незалежності.

Нагадаємо, унікальну відео-графіку та незвичайні спецефекти, які прикрашатимуть проект «Океан Ельзи. Без меж», можна буде побачити тільки в телеверсії у День Незалежності України. Виробництвом спецпроекту до Дня Незалежності займається 1+1 Продакшн.

Окрім того, мільйони українців, які будуть святкувати з телеканалом 1+1 ювілей Незалежності нашої країни, побачать унікальне документальне розслідування власного виробництва «Україна. Повернення своєї історії», спеціальні випуски ТСН та фільми.

Святкуймо 25-річчя Незалежності України разом!