Голос країни-9 – 1 випуск онлайн – сліпі прослуховування 20.01.2019

Дивіться онлайн-трансляцію шоу Голос країни-9 20 січня на 1plus1.ua.

20 січня на глядачів телеканалу 1+1 чекає довгоочікувана прем'єра наймасштабнішого вокального шоу Голос країни з оновленим тренерським складом - шоумен Потап, співачка Тіна Кароль, мультиартист MONATIK і міжнародна зірка Dan Balan. Ведучі нового сезону проекту залишаються незмінними - Юрій Горбунов та Катерина Осадча. Дев’ятий сезон шоу обіцяє відкрити глядачам нові обличчя та нові таланти, адже цей рік пройде під гаслом «Зірки серед нас».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренери Голосу країни-9 вперше розповіли про свої команди

На першому етапі - сліпі прослуховування - близько 100 учасників мали змогу поборотися за участь у проекті та місце в команді одного з відомих тренерів. Цього сезону на телеглядачів чекають нововведення. На панелі крісел відтепер є кнопка «Блок», яка дає змогу тренерам один раз за сезон заблокувати одного з суперників. 

Першим на сцену вийшов В'ячеслав Кретов. В’ячеслава виховав і загартував бокс, яким він займався з 5-ти років. У юності хлопець подавав великі надії, але стати зіркою боксу йому так і не судилося: травма завадила побудувати професійну кар’єру в цьому виді спорту. Тепер у В’ячеслава нова мрія – стати зіркою сцени. У цьому йому допоможу його зірковий тренер Dan Balan.

Loading...

Другою спробувати свої сили вийшла Марина Фіджелюк. Марина народилася в маленькому селі на Гуцульщині. Своїм першим вчителем дівчина називає карпатський ліс, а на проект прийшла, аби вся Україна та весь світ дізналися про неймовірні традиції та колоритну музику гуцулів.

Loading...

Третьою підкорювати сцену вийшла Роксолана Сирота. Роксолана працює в агрофірмі. Вона спеціалізується на смм та піарі. Робота в агрофірмі – це постійні відрядження по всій Україні, вона часто спілкується з фермерами, простими людьми, які далекі від музики і шоу-бізнесу. Там вона робить репортажі про свинок, гусок, коників і посіви пшениці.

Loading...

Наступною на сцену Голосу країни вийшла Яна Клісовська. Дівчина приїхала зі Львова і виступила з піснею гурту KAZKA - Плакала, але не змогла пройти далі. 

Loading...

Учасник Андрій Хайат прийшов на Голос країни з українською народною піснею. Батьки казали йому, що музика – це не професія, але Андрій все ж іде до своєї цілі. Увесь вільний час під час навчання в університеті хлопець присвячує музиці. Тепер Андрій готовий побороти свій внутрішній страх перед батьками і довести, що має право самостійно будувати своє майбутнє. Він не встиг виступити на Голосі країни минулого року і прийшов за своїм шансом. Андрію вдалося потрапити до команди Тіни Кароль.

Loading...

Віталій Лашко вийшов на сцену Голосу країни з піснею М. Магомаєв – Синяя вечность. На жаль, хлопець не пройшов далі. 

Loading...

Андрій Хорисенко виклав власну композицію в мережу — і її розмістив на своїй сторінці в Instagram MONATIK. Після такого успіху хлопець зважився здійснити свою мрію – заспівати на головній сцені країни. І хлопцю це успішно вдалося - він потрапив до команди MONATIKа.

Loading...

Ксенія Бахчалова має проблеми із зором. Одного разу під час навчання у консерваторії їй відкрито сказали - з такою зовнішністю вам немає місця на сцені. І хоча дівчина слухала такі образливі слова, вона не опустила руки і не припинила співати. У команді Тіни Кароль Ксенія матиме шанс довести усім, що у неї є своє місце на великій сцені.

Loading...

Рік тому Хайтам звільнився з банку, керуючись покликом своєї душі — стати співаком. Зараз він працює в караоке-клубах та іноді виступає разом з друзям із власною шоу-програмою. Незважаючи на те, що народився і живе Хайтам в Омані, він захоплюється українською музичною культурою. Якось хлопець випадково знайшов у мережі один з епізодів Голосу країни і був настільки вражений, що передивився весь сезон. Мета Хайтама на проекті — отримати необхідні сучасному вокалістові знання, щоб підкорити Арабські Емірати і стати всесвітньо відомим співаком.

Loading...

Богдана Ренк - сирота, з дитинства її виховує бабуся, оскільки маму позбавили батьківських прав, а у тата давно інша сім’я. Її і так складне дитинство ще більш ускладнювали насміхання і цькування однолітків та однокласників. Щоб заглушити самотність, Богдана почала займатись музикою, бо завжди мала до цього хист. Вона обожнювала музику 90-х, особливо її надихала співачка Бонні Тайлер, яка так само як Богдана, має унікальний голос. Тож найбільше вона любить співати саме її пісні.

Loading...

Переможниця по життю, відома фольклористка, народниця, програла битву з долею. Після зради чоловіка і трагічної смерті сина Лідія Федорівна покинула сцену і була вимушена йти на ринок продавати пиріжки. Змінив усе сон. Лідії наснився син, який наказав суворим голосом - співати. Лідія обрала легендарну пісню «Я козачка твоя» і підкорила серце Тіни Кароль. 

Loading...

Це справжнє переродження на Голосі країни! На сцені Голосу народився новий артист - Девід Аксельрод.

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дочка нігерійських чиновників, народниця та найбільша фанатка Rihanna прийшли на Голос країни-9

Більше новин