Голос країни-9 – 1 випуск онлайн – сліпі прослуховування 20.01.2019

Голос країни

Дивіться онлайн-трансляцію шоу Голос країни-9 20 січня на 1plus1.ua.

Поділитися:

20 січня на глядачів телеканалу 1+1 чекає довгоочікувана прем'єра наймасштабнішого вокального шоу Голос країни з оновленим тренерським складом - шоумен Потап, співачка Тіна Кароль, мультиартист MONATIK і міжнародна зірка Dan Balan. Ведучі нового сезону проекту залишаються незмінними - Юрій Горбунов та Катерина Осадча. Дев’ятий сезон шоу обіцяє відкрити глядачам нові обличчя та нові таланти, адже цей рік пройде під гаслом «Зірки серед нас».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренери Голосу країни-9 вперше розповіли про свої команди

На першому етапі - сліпі прослуховування - близько 100 учасників мали змогу поборотися за участь у проекті та місце в команді одного з відомих тренерів. Цього сезону на телеглядачів чекають нововведення. На панелі крісел відтепер є кнопка «Блок», яка дає змогу тренерам один раз за сезон заблокувати одного з суперників. 

Першим на сцену вийшов В'ячеслав Кретов. В’ячеслава виховав і загартував бокс, яким він займався з 5-ти років. У юності хлопець подавав великі надії, але стати зіркою боксу йому так і не судилося: травма завадила побудувати професійну кар’єру в цьому виді спорту. Тепер у В’ячеслава нова мрія – стати зіркою сцени. У цьому йому допоможу його зірковий тренер Dan Balan.

Другою спробувати свої сили вийшла Марина Фіджелюк. Марина народилася в маленькому селі на Гуцульщині. Своїм першим вчителем дівчина називає карпатський ліс, а на проект прийшла, аби вся Україна та весь світ дізналися про неймовірні традиції та колоритну музику гуцулів.

Третьою підкорювати сцену вийшла Роксолана Сирота. Роксолана працює в агрофірмі. Вона спеціалізується на смм та піарі. Робота в агрофірмі – це постійні відрядження по всій Україні, вона часто спілкується з фермерами, простими людьми, які далекі від музики і шоу-бізнесу. Там вона робить репортажі про свинок, гусок, коників і посіви пшениці.

Наступною на сцену Голосу країни вийшла Яна Клісовська. Дівчина приїхала зі Львова і виступила з піснею гурту KAZKA - Плакала, але не змогла пройти далі. 

Учасник Андрій Хайат прийшов на Голос країни з українською народною піснею. Батьки казали йому, що музика – це не професія, але Андрій все ж іде до своєї цілі. Увесь вільний час під час навчання в університеті хлопець присвячує музиці. Тепер Андрій готовий побороти свій внутрішній страх перед батьками і довести, що має право самостійно будувати своє майбутнє. Він не встиг виступити на Голосі країни минулого року і прийшов за своїм шансом. Андрію вдалося потрапити до команди Тіни Кароль.

Віталій Лашко вийшов на сцену Голосу країни з піснею М. Магомаєв – Синяя вечность. На жаль, хлопець не пройшов далі. 

Андрій Хорисенко виклав власну композицію в мережу — і її розмістив на своїй сторінці в Instagram MONATIK. Після такого успіху хлопець зважився здійснити свою мрію – заспівати на головній сцені країни. І хлопцю це успішно вдалося - він потрапив до команди MONATIKа.

Ксенія Бахчалова має проблеми із зором. Одного разу під час навчання у консерваторії їй відкрито сказали - з такою зовнішністю вам немає місця на сцені. І хоча дівчина слухала такі образливі слова, вона не опустила руки і не припинила співати. У команді Тіни Кароль Ксенія матиме шанс довести усім, що у неї є своє місце на великій сцені.

Рік тому Хайтам звільнився з банку, керуючись покликом своєї душі — стати співаком. Зараз він працює в караоке-клубах та іноді виступає разом з друзям із власною шоу-програмою. Незважаючи на те, що народився і живе Хайтам в Омані, він захоплюється українською музичною культурою. Якось хлопець випадково знайшов у мережі один з епізодів Голосу країни і був настільки вражений, що передивився весь сезон. Мета Хайтама на проекті — отримати необхідні сучасному вокалістові знання, щоб підкорити Арабські Емірати і стати всесвітньо відомим співаком.

Богдана Ренк - сирота, з дитинства її виховує бабуся, оскільки маму позбавили батьківських прав, а у тата давно інша сім’я. Її і так складне дитинство ще більш ускладнювали насміхання і цькування однолітків та однокласників. Щоб заглушити самотність, Богдана почала займатись музикою, бо завжди мала до цього хист. Вона обожнювала музику 90-х, особливо її надихала співачка Бонні Тайлер, яка так само як Богдана, має унікальний голос. Тож найбільше вона любить співати саме її пісні.

Переможниця по життю, відома фольклористка, народниця, програла битву з долею. Після зради чоловіка і трагічної смерті сина Лідія Федорівна покинула сцену і була вимушена йти на ринок продавати пиріжки. Змінив усе сон. Лідії наснився син, який наказав суворим голосом - співати. Лідія обрала легендарну пісню «Я козачка твоя» і підкорила серце Тіни Кароль. 

Це справжнє переродження на Голосі країни! На сцені Голосу народився новий артист - Девід Аксельрод.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дочка нігерійських чиновників, народниця та найбільша фанатка Rihanna прийшли на Голос країни-9

Новини по темі