Катя Chilly розповіла, чи планує заспівати дуетом з Тіною Кароль

Зірка «Голос країни 7» прокоментувала, як змінилося її життя після проекту.

 Популярна співачка Katya Chilly, якої не було на екранах понад 10 років, прийшла на шоу «Голос країни 7» для того, аби дивувати глядачів своїм виконанням і показати світу те, якою вона є насправді. Вокалістка зізналася, що її пристрасть – давньоукраїнський спів.

Читайте також: Україно-вірменський мікс від Katya Chilly і Нарека Геворгяна підкорює соцмережі (відео).

Після півфіналу «Голос країни 7» глядачі віддали Katya Chilly лише 7% голосів, через що потужній вокалістці довелося покинути шоу. Зірка запевнила, що навіть така кількість для неї є дуже великою.

Навіть якщо був би 1%, я б не перестала робити те, що я роблю. Чесно кажучи, я дуже вдячна за те, що є цілих 7%, - говорить співачка.

Попри те, що Katya Chilly не пройшла до суперфіналу «Голос країни 7», після феєричної участі у шоу вона відчуває нову хвилю популярності.

Я знову прокинулася зіркою після «Голосу». Як кажуть, пристебніть ремені у літаку. Те ж саме у мене, тому що я не зовсім була готова до такої інтенсивності, до такої швидкості, до такої кількості людей. А тут такий шквал, просто цунамі із зовнішнього простору, - сміється Katya Chilly.

Тепер у зірки проекту стало набагато більше концертів, та незважаючи на це гонорари Katya Chilly  не стали більшими.

Я поки що не підвищувала гонорар, тому що я просто хочу виступати і моєю задачею є подарувати людям те, що ми створили за багато років нашої праці, - переконує зірка.

На проекті «Голос країни 7» зірковим наставником Katya Chilly була співачка Тіна Кароль, яка допомагала учасниці якнайкраще доносити глядачам свою музику і творчість. Про те, чи планує заспівати в майбутньому дуетом зі своєю тренеркою, Katya Chilly відгукується неоднозначно.

Творчість – вона вторинна, первинна - любов. Якщо є любов, вона кудись та виллється. Любов є, - коментує співачка.

У співачки Katya Chilly підростає син, йому вже  майже 3,5 роки. Проте Катя продовжує годувати його груддю, що неабияк дивує багатьох прихильників вокалістки. Проте зірка зізнається, що у них в сім’ї - це норма.

Буду годувати його стільки, скільки йому буде потрібно, - наголошує Katya Chilly.

Нагадаємо, не так давно статті про Katya Chilly і Сергій Бабкін очолили рейтинг найпопулярніших в українській Wikipedia.

Більше новин