Марія Квітка записала пісню "Реве та стогне" на слова Тараса Шевченка (відео)

Переможниця "Голосу країни" випустила трек на підтримку українців.

До дня народження відомого українського поета Тараса Шевченка переможниця "Голосу країни-12" Марія Квітка презентувала свій перший реліз після перемоги у вокальному проєкті. Співачка та фольклористка випустила пісню «Реве та стогне».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До дня народження Тараса Шевченка: актуальні вірші про Україну та її боротьбу з загарбниками

Своєю композицію Марія Квітка хоче підтримати українців, які сьогодні виборюють свободу на передовій та в тилу. 

"Пам'ятаю, ще будучи дуже малою дитиною, я копирсалась в книжках, що були у нас вдома, і завжди мою увагу найбільше привертав «Кобзар». Бабуся розповідала мені про долю Шевченка, про те, як жилося йому в ті часи, яким хоробрим він був. І я думала про те, як би він радів, якби побачив, що Україна вже незалежна і вільна. Якось я його сприймала не як відомого недосяжного поета, а як рідну людину, яку хочеться пізнавати більше і більше. А сьогодні мені хочеться вірити, що він десь там дивиться на нас і пишається нашою стійкістю й боротьбою!!!" — прокоментувала реліз артистка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мрію створити музичний альбом з народними піснями" — переможниця "Голосу країни-12" Марія Квітка

Саме під час "Голосу країни-12" Марія Квітка виконала композицію на слова Тараса Шевченка, що принесло їй перемогу на проєкті. В річницю повномасштабного вторгнення вона також виконала пісню "Реве та стогне" біля понівеченого пам’ятника Тарасу Шевченку у Бородянці в рамках телепроєкту Stay Together каналу 1+1 Україна та TVP Polonia (Польща). 

Нагадаємо, телеканал 1+1 Україна оголошує масштабний кастинг нового, особливого сезону головного музичного проєкту "Голос країни".

Loading...

Більше новин