Син ведучих "Голосу країни" Катерини Осадчої та Юрія Горбунова святкує День народження: Івану 5 років

У сім'ї зіркових ведучих "Голосу країни" свято: 5 років виповнюється їх сину Івану.

Сьогодні, 18 лютого, зіркова родина ведучих "Голосу країни" Юрій Горбунов та Катерина Осадча святкують день народження їхнього старшого спільного сина Івана. Хлопчику виповнюється п'ять років. Нещодавно ж пара відсвяткувала п'яту річницю подружнього життя

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Осадча та Юрій Горбунов показали, як відпочивають з сином Іваном у Таїланді

Фото: Instagram/gorbunovyuriy

Катерина Осадча на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram написала:

"П’ять років тому в цей час ми вже тримали на руках нашого Івасика і тільки уявляли якими ми будемо батьками для нього. Івасичок, з Днем народження, наш син, наша гордість."

Продюсер Юрій Горбунов привітав Івана дописом на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram:

"З Днем народження,наш солодкий хлопчик!! Все так швидко!! Тобі сьогодні вже 5 рочків!! Так ніби тільки вчора,ти своїм гучним криком сповістив світ, про свою появу!! А сьогодні- ти вже командуєш нами. Ти зробив нас з мамою найщасливішими людьми на світі!!!!Наша любов,наша гордість!!Дякую тобі за нашого Івасика! Рости сину здоровим і щасливим,під мирним небом".

Фото: Instagram/gorbunovyuriy

Нагадаємо, у лютому 2017 року Катерина Осадча і Юрій Горбунов оголосили, що вони офіційно одружені. Що символічно, їх кохання зароджувалося саме на "Голосі країни". 18 лютого 2017 року в подружжя народився хлопчик, якого назвали Іваном. 19 серпня 2021 року Катерина Осадча народила сина Данила. Також, у Катерини є ще дорослий син Ілля від попереднього шлюбу.

Юрій Горбунов про 12-й сезон "Голосу країни": дивіться сюжет:

Loading...

Більше новин