Ведучі "Голосу країни" Катерина Осадча та Юрій Горбунов святкують 5 років подружнього життя

Голос країни
Ведучі Голосу країни Катерина Осадча та Юрій Горбунов святкують п'яту річницю весілля
Instagram/kosadcha

Юрій Горбунов та Катерина Осадча разом вже п'ять років. Романтичні стосунки у ведучих склалися на шоу "Голос. Діти".

Поділитися:

Сьогодні Катерина Осадча та Юрій Горбунов відзначають річницю весілля. Рівно п'ять років тому зірки телеканалу 1+1 одружилися. Ведуча "Світського життя" та "Голосу країни" Катерина Осадча на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram розмістила романтичне фото зі своїм чоловіком, ведучим Юрієм Горбуновим, та підписала:

"Сьогодні наш спільний маленький ювілей — п’ять років нашому шлюбу. Дякую, що ти в мене є, за п’ять років ми багато встигли. Дякую за твою любов, за те, що нам ніколи не сумно разом і за усі наші пригоди, далі ще більше! А все решта скажу особисто".

Горбунов та Осадча фото

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подвійне свято у родині ведучих "Голосу країни" Катерини Осадчої та Юрія Горбунова: що святкують зірки

У свою чергу, ведучий "Голосу країни" Юрій Горбунов на своїй сторінці в Instagram також виклав спільні з Осадчою фото та привітав кохану:

"Нашому офіційному шлюбу-5 років!! Неймовірно!! Як один день!! Дякую тобі кохана за наших діток,за наші будні і вихідні!!! Дякую за те що ти в мене є!! Я тебе люблю!!!"

Нагадаємо, що Катерина Осадча та Юрій Горбунов одружилися 2017 року. 18 лютого 2017-го у подружжя народився син, якого назвали Іван, а 19 серпня 2021 року у пари народився другий спільний син. Молодшого сина ведучі назвали Данилом

Дивіться, що саме Юрій Горбунов розповів про їхнє весілля з Осадчею:

Новини по темі