Що потрібно для перемоги у "Голосі країни": продюсер шоу озвучив свою точку зору (відверта розмова у прямому ефірі Олі Полякової)

Голос країни
Продюсер Голосу країни розповів, що потрібно для перемоги в шоу

Продюсер вокального шоу розповів, що потрібно для перемоги у "Голосі країни" і чи вдавалося йому передбачити переможця.

Поділитися:

Продюсер вокального шоу "Голос країни" Володимир Завадюк у прямому ефірі в Instagram тренерки Олі Полякової розповів що, на його думку, необхідно для перемоги в шоу та зізнався, чому не робить публічних прогнозів на перемогу.

"Мені здається, що для того, щоб перемогти в "Голосі країни" потрібно бути по-справжньому "живою" людиною: не боятися відчувати, хвилюватися, плакати, сміятися, бути собою, бути без обмежень", – зауважив Володимир Завадюк.

Завадюк фото

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренери «Голосу країни-12» розповіли, як формують команди на "сліпих" прослуховуваннях: як обирають вокалістів Святослав Вакарчук, Оля Полякова, DOROFEEVA і Потап (ЕКСКЛЮЗИВ)

Володимир Завадюк зазначив, що "Голос країни" – це насамперед голос країни в певному сезоні, і йому буде цікаво, яким він буде в 2022 році, адже рік не простий і "Голос країни" точно, на його думку, об’єднає (всіх нас і наші прагнення — прим.):

"Голос країни" – це шоу не тільки про вокал, це й про силу внутрішню. Буває голос, який дають наші зв’язки, а буває набагато важливіший голос – це голос душі. Мені здається, що у минулому році переміг Сергій Лазановський, бо він був настільки зворушливий, настільки справжній, що глядач побачив у ньому себе — бажання дійти до абсолютної мрії. Саме тому він переміг в цьому шоу. І це було дуже співзвучно із переживаннями минулого року. І що теж цікаво – несподівано для інших тренерів перемогла Надя".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Завадюк, продюсер шоу “Голос країни”: “Я сподіваюся, що цей сезон об’єднає українців навколо мрії, гордості та спільної мети і допоможе нам всім посміхатися в непростий час”

На питання Олі Полякової про те, за кого більше голосують у шоу — дівчат чи хлопців, Володимир Завадюк відповів:

"Ми проти сексизму, і мені подобається, що і наші глядачі теж. Більше голосують за тих, кого люблять".

Завадюк Полякова фото

Також, продюсер "Голосу країни" розказав, які настанови він дає учасникам до виступів:

"Я завжди перед виходом учасників на сцену роблю зібрання, на якому мені дуже важливо їм донести, що на сцені потрібно бути собою, отримати задоволення від свого виступу і сказати те, що вони хочуть".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки теж проходять кастинг: як відбирають тренерів у шоу «Голос країни» (відверта розмова у прямому ефірі Олі Полякової)

Володимир Завадюк, відповідаючи на питання Олі Полякової, у якій команді буде переможець цього сезону, зізнався, що має свої здогадки, однак триматиме їх при собі:

"Я маю свої прогнози, але я їх намагаюся тримати при собі, бо я за абсолютну чесність у шоу. Мені здається, що якщо я ділитимуся своїми прогнозами, це може на щось вплинути. Мені щороку хочеться, щоби переміг голос. Для усієї команди це завжди дуже важливо і для нас важливим є голосування на прямих ефірах. Ми ніколи не порушували принципів чесного голосування, для мене це питання честі. Ми зацікавлені у тому, щоби переміг той голос, який «приведе» глядача подивитися шоу наступного року. Особисто мені хотілося б, щоб переміг голос, який зазвучить і об'єднає людей у ​​країні, зробить їх щасливими, покаже, що ми можемо бути різними: посміхатися, плакати, можемо бути абсолютно толерантними до різних проявів особистості. Ми цивілізована класна європейська нація. Для мене це найважливіше".

Продюсер шоу "Голос країни" у розмові з Олею Поляковою зазначив, що його прогнози збуваються, але не завжди:

"На "Танцях з зірками" я кілька разів робив прогнози, і вони збувалися, але я багато разів помилявся. Бо тут усе вирішують глядачі своїм голосуванням".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслан Квінта про "Голос країни": "Ми не шукаємо діапазони в октави, нам важливо, як людина відчуває музику"

Нагадаємо, тренерами "Голосу країни" цього сезону стали топові українські зірки: український продюсер Потап, співачка та попкоролева Оля Полякова, діджитал-сенсація DOROFEEVA та рок-легенда, соліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук.

Вже 13 лютого о 21:00 на 1+1 дивіться четвертий епізод шоу "Голос країни": Оля Полякова розкаже, як співала у церкві, а Потап розповість, коли його дует із дружиною повернеться на сцену.
Новини по темі