Учасниця Голосу країни-9 Христина Сквірська: «Ми з MONATIKом на одній хвилі»

Дівчина, яка раніше соромилася співати через зайву вагу, розповіла про підготовку до вокального шоу.

Усе своє життя Христина Сквірська страждала від жорсткості однолітків і була впевнена, що їй немає місця на сцені. Дівчина соромилася зайвих кілограмів та навіть боялася зізнатися рідним, що мріє співати.

Після десятків виснажливих дієт Христина все ж прийшла до правильного харчування. Вона схудла і нарешті наважалися заявити про свій талант. Сцена Голосу країни-9 стала першою в житті учасниці, але точно не останньою.

Чому ти обрала для кастингу пісню Alan Walker — Faded?

Вона мені повністю підійшла за тембром і настроєм. Ця світла пісня допомогла передати якраз ті емоції, які мені хотілося подарувати суддям і глядачам.

Думала заздалегідь, до якого тренера в команду хочеш потрапити?

Так, хотілося до MONATIKа або Потапа. Але до MONATIKа все ж більше.

Мені здається, ми з ним на одній хвилі. Мрію робити таку ж класну молодіжну музику.

Складно було впоратися з емоціями під час виступу?

Мене вразила величезна кількість людей в залі, світло, червоні крісла... Це незабутні емоції! Але взагалі сильного хвилювання не було. Найбільше я переживала через свої зв'язки. Після хвороби з ними проблеми. Вже на середині пісні відчула, що пропадає голос. Доспівати було важко, але я змогла.

Давно займаєшся музикою?

Я завжди любила співати, але ніколи не займалася вокалом. Співала вдома за зачиненими дверима поки ніхто не чує (Сміється — Прим. ред.). Пісню для кастингу взагалі вчила вже в дорозі. Складніше було зібратися морально, щоб хвилювання не завадило мені на сцені.

Що підштовхнуло тебе прийти на Голос країни?

Я не займалася музикою професійно, мені не допомагали готуватися педагоги з вокалу і ніякими вправами я себе теж не виснажувала. Хотілося зрозуміти, наскільки можливо простому аматору потрапити в проект. Адже перед екранами телевізорів сидять тисячі талановитих людей, яким подобається співати, але вони впевнені, що без освіти і спеціальної підготовки нічого не вийде. Я своїм прикладом довела, що все реально. Потрібно пробувати!

Перед екранами телевізорів сидять тисячі талановитих людей, яким подобається співати, але вони впевнені, що без освіти і спеціальної підготовки нічого не вийде.

Чим взагалі займаєшся по життю?

Я викладаю дітям англійську і мені це дуже подобається. Навіть хотіла б відкрити свій дитячий центр розвитку з різними секціями. Головне, щоб вийшло поєднувати це з музикою.

А що найбільше полюбляєш слухати?

Мені подобається зарубіжна попса. З улюблених виконавців — Lady Gaga і Sia.

Дивіться відео Христина Сквірська - Faded на Голосі країни-9:

Loading...

Більше новин