Французькі канікули Лідії Таран

Лідія Таран з дочкою Василиною відпочила у Франції

Фея проекту «Здійсни мрію» провела літо в найромантичнішій країні світу.

Поділитися:

Для Лідії Таран та її дочки Василини відпустка у Франції вже стала традицією. В інтерв'ю Viva.ua чарівна зірка екрану поділилася враженнями від подорожі.

Лідо, де ти цього літа відпочивала?

Ми з Василиною традиційно скористалися запрошенням наших друзів і поїхали до Франції. На нас чекало багато знайомих.

Що це за містечко?

Це регіон під назвою Бретань, найзахідніша точка Франції. Вірніше, містечко біля західного мису Франції. Там зовсім не жарко. Але океан підігрівається Гольфстрімом і, в принципі, загартовані люди можуть купатися. Ми дуже любимо цю місцевість і щороку туди їздимо.

Чим відрізнялася подорож від відпочинку в минулому році?

Оскільки донечка заробила в «Розсміши коміка» свої особисті гроші, ми на сімейній раді вирішили витратити їх на знайомство з Парижем. Сіли у потяг і приїхали. На щастя, у нас там теж є друзі і не треба шукати житло в пік туристичного сезону.

Три дні практично цілодобово ми освоювали з Василиною Париж, переважно в пішому режимі. Але Васі найбільше сподобалося якраз метро, ​​ліфт в тому будинку, де ми жили, і підйом на Ейфелеву вежу.

Вдалося в цьому році потрапити до Діснейленду?

Ми їздили в Діснейленд перед першим класом. У цьому році у нас була інша мета - оглянути місто. Ми вирушили по маршруту Квазімодо на Нотр-Дам, піднялися на Ейфелеву вежу. Виявилося, що наш друг Мішель живе недалеко від башти, тому ми вставали рано вранці і, поки не злетілися туристи, ходили всюди пішки. Ми встигли швидко все подивитися. Встигли ми з'їздити і на Монмартр.

Вечеряли у всяких брассері у нас на райончику. Васі дуже сподобалася французька кухня. Взагалі, Париж був спекотний і прекрасний.

Більше цікавих подробиць відпочинку Лідії Таран у Франції можна прочитати у свіжому випуску Viva.ua

Читайте також: Лідія Таран постала у несподіваному та ефектному образі

Яка найзаповітніша мрія куратора проекту «Здійсни мрію» Лідії Таран?

В цьому році ми презентували унікальні соціологічні дослідження і дізналися, про що мріють діти. Чому не хочуть розповідати про мрії батькам і чому більшість з них боїться мріяти. Ми знаємо, що мрії - цілющі і дуже потрібні для розвитку кожної дитини, для розкриття її талантів і реального життєвого покликання.

Ми почали малювати з дітьми їхні мрії! Всі ці малюнки потім стануть частиною дивовижного кольорового Променя, який буде зітканий із 100 тисяч мрій і напередодні Нового року полетить до зірок. Адже ми віримо, що візуалізація мрій, їх усвідомлення - це шлях до їх здійснення. А в нашому флешмобі # моядітячамрія я намалювала Планету у великому серці, що символізує мир і злагоду в усьому світі. У дитинстві я мріяла подорожувати по всьому світу. Мрія ця живе і зараз. Є ще мрія особиста - любити і бути коханою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Еліна Елліс долучилася до проекту Здійсни мрію

Новини по темі