Повернення легендарних фільмів: Що дивитися на 1+1 цього тижня

Дізнайтеся, що показуватиме улюблений телеканал з 30 липня до 5 серпня.

Поділитися:

Нагадуємо вам, що дивитися на 1+1 цього тижня. Відпочивайте з нами - буде цікаво!

Моє чуже життя, понеділок-п'ятниця о 17:10

В основі стрічки - історія дівчини Бахар, яка народилась у віддаленій турецькій провінції, а виросла в Стамбулі в бідній сім'ї й ніколи не знала своїх справжніх батьків. Багато років тому їх - Мехмета й Хасрет - розлучили рідні, не давши згоди на шлюб. Рідний дідусь, через кілька хвилин після народження онучки, віддав її на виховання чужим людям. Минули роки, і батько Бахар дізнається, що в нього є донька, яка живе в незаможній родині і навіть не здогадується, що є спадкоємицею величезного статку. Проте на заваді возз’єднанню дівчини зі справжніми батьками стануть інтриги, які плестимуть названа сестра Бахар Ефсун та її мати Нуран.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головні герої Моє чуже життя зустрічались в реальному житті

Наші пані у Варшаві. Нові пригоди, з понеділка по четвер о 20:15

У другому сезоні стрічки головні героїні Поліна, Уляна, Оля та Світлана продовжать боротьбу за власне щастя. Поліна спробує започаткувати бізнес, а Уляна шукатиме час для уроків музики й розвитку власного таланту - гри на скрипці. Інші дівчата турбуватимуться не лише про гроші, а й про особисте життя: Оля спробує налагодити стосунки з Томеком, а Світлана точно вирішить, чи має ніжні почуття до закоханого в неї адвоката. Незважаючи на складнощі, дівчата зі сміливістю долатимуть усі перешкоди, які виникатимуть  на їхньому шляху до мрій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 1+1 покаже другий сезон серіалу Наші пані у Варшаві. Нові пригоди

Світське життя, щосуботи о 23:20

Відверті провокації, яскраві зустрічі та гучні зіркові сенсації – від Катерини Осадчої нічого не приховати. Не пропустіть найцікавіші світські новини у новому випуску Світського життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потап озвучив суму, за яку готовий виступити на замовлення в дуеті з Каменських

Як украсти мільйон, у неділю о 14:45 

Дія відбувається в Парижі. Молода дівчина, дочка мільйонера, потай промишляє підробкою творів мистецтва, і злочинець, повинні викрасти з виставки образотворчого мистецтва в музеї один з «шедеврів» батька дівчини, щоб врятувати його від викриття.

Фото: Кадр з фільму "Як украсти мільйон"

Дівчата, у неділю о 17:30

У Загублене в північних лісах селище приїхала випускниця кулінарного технікуму Тося Кисліцина. Вона почала працювати кухаркою і поселилася в гуртожитку. Іллю вона зустріла в день приїзду: "перший хлопець в селищі" на неї образився, а ввечері, щоб скрасити неприємну зустріч, вирішив її "ощасливити" запрошенням до танцю і отримав відмову. Так почався важкий і цікавий роман двох чудових людей.

Фото: Кадр з фільму "Дівчата"

Роман із каменем, у неділю о 20:15

Джоан Уайлдер, авторка популярних жіночих романів, знаходить в своїй поштовій скриньці пакет з Колумбії, від своєї сестри. Телефонний дзвінок, підтверджує найстрашніші побоювання - сестра викрадена. Забувши про все на світі, Джоан летить на допомогу сестрі. Її намагаються вбити, і тільки втручання американського найманця рятує дівчину від смерті. На них чекають екстремальні пригоди в джунглях, пошук скарбів і звичайно романтична любовна історія.

Фото: Кадр з фільму "Роман із каменем"

Перлина Нілу, у неділю о 22:20

Джек і Джоан живуть спокійним, розміреним життям багатих нероб. У них є все, що можуть дозволити гроші: яхта, вілли, прислуга. Щоб розважити себе, Джоан приймає запрошення арабського шейха відвідати його східну резиденцію. Але казка обернулася кошмаром, арабський красень викрадає Джоан, і вимагає викуп - «перлину». Джек, заручившись підтримкою, свого нового партнера Ральфа, приймає непросте рішення, врятувати Джоан. 

Фото: Кадр з фільму "Перлина Нілу"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 головних кінопрем’єр липня