Учасник шоу «Голос Країни» презентував сольний проект

Андрій Осадчук випустив дебютний альбом «В голові» під сценічним ім'ям Бродвей.

Осадчук відібрав для альбому 12 треків, що були написані за останні 5 років. «Я не міг з ними розлучитися: вони максимально про мене і описують різні грані моєї творчості», - ділиться артист.

Пісня «Бродвей» стала ключовою: «Вона прийшла в мою голову, увірвавшись одразу всіма чотирма рядками приспіву. Це мене так вразило, що визначило моє сценічне ім'я. Я зрозумів, що чую голос своєї підсвідомості», - розповідає Осадчук.


За визнанням артиста, «Бродвей» не має відношення до мюзиклів: «Це мій широкий творчий шлях. Цей термін перегукується зі східним життєвим шляхом Дао про спосіб досягнення мети методом від противного: щоб навчитися співати - для початку навчися слухати. Але Бродвей - ще і широкий шлях. Як річка, яка рухається до мети, але ніколи не напролом. Вона може огинати, оточувати перешкоди, брати їх в полон. Це шлях, який означає «розвивати всі грані своєї особистості». Це мій мюзикл життя, який завжди різний », - ділиться артист.

Раніше Осадчук створював тренди в музиці. Пісні його авторства у виконанні Віталія Козловського, Світлани Лободи, Ані Лорак ставали хітами.
 «Я відбувся як автор і міг би далі успішно займатися цим. Але енергію сцени мені замінити нічого не могло. Я ніколи не забуду день, коли я повернувся на сцену! Я співаю свої пісні і зі сльозами усвідомлюю - в цьому моє справжнє покликання! Це були сльози радості і полегшення. Я зрозумів, що я готовий», - відверто каже артист.

Більше новин