Учасник шоу «Голос Країни» презентував сольний проект

Голос країни
Учасник шоу «Голос Країни» Андрій Осадчук презентував сольний проект
Бродвей

Андрій Осадчук випустив дебютний альбом «В голові» під сценічним ім'ям Бродвей.

Поділитися:

Осадчук відібрав для альбому 12 треків, що були написані за останні 5 років. «Я не міг з ними розлучитися: вони максимально про мене і описують різні грані моєї творчості», - ділиться артист.

Пісня «Бродвей» стала ключовою: «Вона прийшла в мою голову, увірвавшись одразу всіма чотирма рядками приспіву. Це мене так вразило, що визначило моє сценічне ім'я. Я зрозумів, що чую голос своєї підсвідомості», - розповідає Осадчук.


За визнанням артиста, «Бродвей» не має відношення до мюзиклів: «Це мій широкий творчий шлях. Цей термін перегукується зі східним життєвим шляхом Дао про спосіб досягнення мети методом від противного: щоб навчитися співати - для початку навчися слухати. Але Бродвей - ще і широкий шлях. Як річка, яка рухається до мети, але ніколи не напролом. Вона може огинати, оточувати перешкоди, брати їх в полон. Це шлях, який означає «розвивати всі грані своєї особистості». Це мій мюзикл життя, який завжди різний », - ділиться артист.

Раніше Осадчук створював тренди в музиці. Пісні його авторства у виконанні Віталія Козловського, Світлани Лободи, Ані Лорак ставали хітами.
 «Я відбувся як автор і міг би далі успішно займатися цим. Але енергію сцени мені замінити нічого не могло. Я ніколи не забуду день, коли я повернувся на сцену! Я співаю свої пісні і зі сльозами усвідомлюю - в цьому моє справжнє покликання! Це були сльози радості і полегшення. Я зрозумів, що я готовий», - відверто каже артист.

Новини по темі