«В мене був декрет менше тижня», – Катерина Осадча розповіла про відновлення після третіх пологів та поділилася секретами виховання дітей

Катя Осадча розповіла, як проводить час зі своїми синами та зізналася, як довго перебувала в декреті після останніх пологів.

Ведуча «Голосу країни» та «Світського життя» Катя Осадча в інтерв’ю тижневику «Арт-Мозаїка» поділилася своїми секретами виховання дітей та розповіла, як швидко їй вдалося відновитися після 3-х пологів і повернутися до роботи.


Нагадуємо, що вже в цю неділю, 23 січня, о 21:00 на каналі 1+1 стартує 12 сезон шоу "Голос країни". Нещодавно Катерина Осадча розповіла, чому тренерський склад цього сезону є особливо унікальним. Не пропустіть прем'єру головного вокального шоу країни!
 

Катя Осадча має трьох синів – 19-річного сина Іллю від першого шлюбу та двох спільних з ведучим Юрієм Горбуновим синів: 4-річного Івана та 5-місячного Данила. Про те, як і коли вона спілкується з кожним з них, Осадча розповідає:

«Звісно, що моє спілкування з Данилом, якому 5 місяців, і з Іллею, якому вже 19 років, дуже різне. Сини дорослішають, і в кожного свої радощі та проблеми».

Катерина розказує, як вона розподіляє свій час у добі, щоб приділити увагу кожному в родині і при цьому активно працювати: вдень вона гуляє з молодшим Данилом, ввечері вкладає спати середнього Івана, а вночі розмовляє по відеозв’язку зі старшим Іллею, який живе і навчається у США. Коли ж старший син на канікулах в Україні, Катя Осадча проводить з ним багато часу: ходить у кіно, розмовляє про життя, ділиться досвідом.

ФОТО: Instagram/kosadcha

Ведуча зізнається, що з сином Іваном вони з чоловіком Юрієм Горбуновим наразі намагаються вибудувати певні кордони, щоб він розумів, що таке особистий простір, та навчився спілкуватися з людьми у суспільстві. Катя зазначає:

«Ми розповідаємо Івану, що можна, а що не можна, адже він дуже активний хлопець, який максимально схожий на нас. Від мене він взяв шалену активність, від Юри – зацікавленість у всьому».

ФОТО: Instagram/kosadcha

Нагадаємо, молодшого сина Данила Катя Осадча народила 19 серпня. Але, попри поповнення в родині, практично не полишала роботу ведучою. Осадча розказує, що довго консультувалися з лікарями і спільно з ними дійшла висновку, що її здоров’я дозволяє швидко повернутися до роботи. Катерина згадує:

«Так сталося, що між останньою зйомкою перед пологами та першою після, минуло всього 6 днів. Виходить, в мене був декрет менше тижня».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подвійне свято у родині ведучих "Голосу країни" Катерини Осадчої та Юрія Горбунова: що святкують зірки

Дивіться, як Катерина Осадча у шоу "Твій день" розповідає про народження третього сина:

Loading...

Які ж секрети сімейного щастя від Каті Осадчої? Вона запевняє, що, перш за все, треба правильно спланувати свій графік, слідкувати за часом і розподіляти вільні хвилини так, щоб охопити усі сфери життя, і тоді реально все встигнути. Також ведуча говорить:

«Якщо я вдома, то з головою поринаю в родину, якщо на роботі, то працюю на повну. Я завжди на повну віддаюсь усьому, що я роблю. За роки на телебаченні я навчилася зберігати баланс між особистим та роботою, щоб приділяти увагу всім членам родини і ніхто не відчував себе самотнім».

Шоу «Голос країни», в якому ведучими традиційно стали Катерина Осадча та Юрій Горбунов, стартує вже 23 січня о 21:00 на каналі 1+1. Не пропустіть прем’єру 12-го сезону головного вокального шоу країни!

Loading...

Більше новин