Подвійне свято у родині ведучих "Голосу країни" Катерини Осадчої та Юрія Горбунова: що святкують зірки

Голос країни
Ведучі Голосу країни Катерина Осадча та Юрій Горбунов відзначають подвійне свято

Що святкують сьогодні зіркові ведучі Катерина Осадча та Юрій Горбунов?

Поділитися:

Напередодні прем'єри найочікуванішого вокального шоу "Голос країни", що відбудеться вже 23 січня о 21:00 на телеканалі 1+1, зіркове подружжя Катерини Осадчої та Юрія Горбунова має ще один святковий привід. На цей раз родинний — молодшому синові пари Данилу сьогодні рівно 5 місяців. 

З цього приводу зірковий татусь Юрій Горбунов опублікував сімейні фото з дружиною та синами.

"Нам сьогодні 5 місяців! Так все швидко! Рости синочок здоровим і щасливим!", — написав Юрій Горбунов на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Осадча і Горбунов із синами фото
Фото: Instagram/gorbunovyuriy

Нагадаємо, що старшому синові Івану в лютому буде 5 років. Нещодавно, ми писали, як Катерина Осадча та Юрій Горбунов відпочивали із сином Іваном у Таїланді.

Родинне свято збіглося у даті з останнім календарним святом новорічно-різдвяного циклу — святом Водохреща. Катерина Осадча на своїй сторінці в Instagram виклала ошатну світлину зі своїм чоловіком Юрієм Горбуновим та привітала з цим святом:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katya Osadcha (@kosadcha)

Нагадаємо, 23 січня о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться грандіозна прем’єра дванадцятого сезону вокального шоу «Голос країни». До оновленого складу тренерів увійшли українські зірки Оля Полякова, Потап, DOROFEEVA та Святослав Вакарчук.

Святослав Вакарчук розповів, чого чекати глядачам від нового сезону шоу "Голос країни", дивіться відео:

Новини по темі