Виконавець музики епохи бароко Меліш Роман на сцені «Голосу країни» довів Святослава Вакарчука до сліз

Виконавець музики епохи бароко Меліш Роман вразив на сліпих прослуховуваннях «Голосу країни» своїм співом та вибором композиції.

23 січня відбулася прем’єра 12-го сезону «Голосу країни». На 2 ефірі сліпих прослуховувань учасник Меліш Роман вразив тренерів та глядачів у залі фантастичним виконанням композиції музики епохи бароко та довів Святослава Вакарчука до сліз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем'єра від "Океану Ельзи" — сингл "Весна": Святослав Вакарчук розповів про весну у своєму житті (текст пісні та відео)

Меліш Роман – професійний виконавець музики епохи Відродження і бароко. З 2013 року він вивчав старовинну музику у Швейцарії, а потім виконував її у різних світових ансамблях. На кастинг «Голосу країни» Роман прийшов з метою популяризувати музику як мистецтво:

«Я хочу показати, що академічна музика не нудна, а дуже крута, якщо її якісно виконувати. Під Баха і Вівальді не завжди засинають».

На сцені «Голосу країни» Меліш Роман виконав композицію у стилі бароко під акомпанемент клавесину. Найбільше під враженням від його виступу залишилися Святослав Вакарчук та Оля Полякова, які запросили Романа до себе в команду. Оля Полякова так прокоментувала виступ Меліша:

«Це вау-ефект, ви людина-чудо. З вами можна робити дуже цікаві еклектичні речі».

А ось Святослав Вакарчук не стримував слів та емоцій:

«Під час вашого виступу у мене були мурашки по шкірі. Запрошую вас до моєї команди: всі, кого я обираю – це люди, які зі мною відчувають музику душею».

Роман Меліш дуже оригінально та щиро відповів, кого з тренерів обирає. Він сказав:

«Коли у мене буває період безнадії, я пригадую слова з пісні:

Та нам з тобою своє робити,
Відкрити очі і далі йти!
І зуби сильно стиснувши, маму ніжно любити.
Хто ж тоді, як не ми, брати?!!»

Це слова з пісні «Океану Ельзи» «Веселі, брате, часи настали…». Таким чином Роман дав згоду піти до команди Святослава Вакарчука, який дуже емоційно відреагував на таку відповідь учасника – у нього навіть з’явилися сльози на очах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голос країни-12: всі виступи першого ефіру (відео)

Ексклюзивно для сайту 1+1 Роман розповів про свої емоції від сліз Святослава Вакарчука:

«Я досі не можу в це повірити, це неймовірно. Але, якщо людина плакала, це означає, що я свою місію роблю правильно. Тому що музика повинна заповнювати людину емоціями. Мені дуже приємно, це просто космос!»

Дивіться виступ Романа Меліша на сліпих прослуховуваннях "Голосу країни-12:

Loading...

Дивіться шоу "Голос країни-12" щонеділі о 21:00 на каналі 1+1.

Більше новин