MONATIK зізнався, через що пройшов разом із дружиною

Артист розповів про кохану та синів.

Учора, 5 червня, відбулося відкрите інтерв'ю з українським мультиартистом, тренером Голосу. Діти та суддею Танців з зірками MONATIK. 

Останнім часом співак часто дивує прихильників запальними концертами, музичними прем'єрами та несподіваними проектами, про що залюбки розповідає. Інша річ - особисте життя. Його Дмитро намагається максимально вберегти від преси. Проте під час public talk співак зважився на відвертості та розповів про кохану дружину Ірину і своїх синів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потап та MONATIK стануть священнослужителями в новій українській комедії

Це просто приголомшлива жінка і мені казково пощастило. Вона втілення всього, що має бути в жінці для мене. Вона пройшла зі мною все: вогонь і мідні труби, все, що було.

Ми починали зі зйомної квартири, в якій зі свого у нас був тільки матрац.

Ми стартували разом, кожен крок, і я не можу не цінувати цей момент, тому що вона була зі мною, коли у мене були абсолютно опущені руки. Вона говорила: «Ні, у тебе все вийде, ти зможеш». Це дуже сильно мотивує. Жінка стає справді твоєї шиєю. Ти можеш думати, що завгодно, але вона може мотивувати і надихнути.

Які б не відбувалися труднощі (а їх дуже багато), я завжди можу покластися на свою дружину, та й просто поговорити, душу вилити. Та й як нею не захоплюватися, коли вона подарувала мені двох синів, вона просто героїня. Я був на двох пологах, я бачив, що переживає жінка. Вона для мене героїня і я захоплююся нею.

Двоє синів - це дуже велика гордість радість і втіха. Моя сім'я - це дуже велика мотивація для мене.

Публічність - це все-таки нелегка робота, і мені не хочеться залучати синів до роботи. Я хочу, щоб вони жили нормальним життям дітей. І коли вони захочуть, то самі здадуться, розкажуть, скільки їм років і як їх звуть. Мені життя зробило величезний подарунок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK став чоловіком року

Більше новин