Акторка серіалу «Хазяйка» Катерина Варченко показала ексклюзивні фото зі знімального майданчика

Катерина Варченко поділилася веселими світлинами зі зйомок улюбленого серіалу.

Відома українська акторка Катерина Варченко в своїх соціальних мережах поділилася раніше неопублікованими фото зі знімального майданчика серіалу «Хазяйка», який минулої весни пройшов на телеканалі «1+1» з великим успіхом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка серіалу «Хазяйка» Катерина Варченко вперше показала сина

У профілі аторка розмістила кілька ексклюзивних фотографій, на яких позує у весільній сукні і демонструє процес створення образу своєї героїні Наташі Суворової.

 

Крім того, на одному зі знімків актриса відображена з її партнером і улюбленцем жінок українським актором Сергієм Радченко, який зіграв у серіалі роль її коханого Олександра.

Нагадаємо, «Хазяйка» - це адаптація латиноамериканського формату «La Patrona» виробництва «1+1 Продакшн» на замовлення телеканалу «1+1». Дія драми відбувається в маленькому шахтарському містечку Аніканово. В основі сюжету протистояння двох жінок - молодої матері-одиначки Наташі Суворової, яка під тиском обставин змушена працювати на єдиному діючому підприємстві в місті, вугледобувної шахті «Алмазна», і «господинею міста» і шахти Аліни Хмельовської, яка маніакально одержима владою і тримає в страху шахтарське містечко. Але в житті Аниканово багато чого змінюється, коли на чолі шахти стає син «хазяйки», столичний підприємець Олександр.

Дивіться повтор серіал «Хазяйка» з понеділка по четвер о 20.15 на телеканалі «1+1».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невідомі факти про Хазяйку: Олена Стефанська знялась у кліпах тренерів Голос країни

Більше новин