Пародія на Go_A та Ласточкін в образі героїні «Основного інстинкту»: на що чекати у новому епізоді «Ліги Сміху»

1 жовтня о 20:20 на телеканалі 1+1 покажуть новий епізод гумористичного шоу «Ліга Сміху».

На фестивалі за право потрапити до сезону борються 18 команд, проте далі пройдуть тільки 12.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці: виберіть улюбленого кіногероя з серіалу і дізнайтесь, який партнер вам потрібен

Учасників оцінює шістка суддів: Сергій Бабкін, Олеся Жураківська, Маша Єфросиніна, Володимир Дантес, Станіслав Боклан та Олександр Пікалов. У першому випуску стало відомо, що до сезону потрапили 5 команд. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олексій Суровцев зізнався, за кого буде тепер вболівати на «Танцях із зірками»: «Він цього гідний»

Жіноча монокоманда «Мы слышали Гагару» у восьмому сезоні гратиме разом з новоспеченим тренером Олександром Пікаловим, Сергій Бабкін обрав херсонських гумористів з команди «НОС». «Пошло-поехало» смішитимуть глядачів разом з Олесею Жураківською, «Моя провінція» з Вінничини своїм гумором змусила встати Машу Єфросиніну, а «Владимирский централ город Северный» підкорив Станіслава Боклана.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макс Чмерковський, суддя «Танців з зірками»: «Син – це моє найбільше досягнення в житті»

У новому епізоді глядачі побачать виступи ще 9 команд. Окрім того, команди, яких не обрали тренери у першому випуску фестивалю, потрапили до листа очікування. І якщо тренер не заповнить свою команду після виступів усіх учасників, він зможе взяти будь-кого серед тих гумористів, на виступі яких не встав жодний тренер.

Зірковий тренер та переможець сезону «Битви титанів» Володимир Дантес запевняє, що конкуренції не боїться та шукатиме гумористів, які готові експериментувати.

«Мені хочеться, щоб будувався гумор не звичним для усіх способом. І головне якщо відчуватимеш, що це дійсно твоє, треба вставати та йти з командою далі», - прокоментував Дантес.

У другому епізоді фестивалю на глядачів очікує ще більше гумору та несподіванок. Команди будуть робити усе можливе, аби потрапити до сезону: співати в образах учасників цьогорічного Євробачення від України Go_A, жартувати про збірну на Євро-2020 і навіть робити "пропозицію" одній з тренерок. Чи спрацює це – дізнаємось вже завтра о 20:20.

Окрім того, на телеглядачів очікує цікавий гумористичний анонсуючий скетч за участі ведучих фестивалю Євгена Кошового та Ігоря Ласточкіна. Коміки зіграють фрагмент допиту з фільму «Основний інстинкт», у якому Ласточкіну дізналась роль сексуальної Кетрін Трамелл. 

Хто з тренерів встане на першій хвилині виступу команди та яким буде склад нового сезону «Ліги Сміху» — дізнаєтесь вже завтра, 1 жовтня, о 20:20 на 1+1.

Більше новин