Олексій Суровцев зізнався, за кого буде тепер вболівати на «Танцях із зірками»: «Він цього гідний»

Танці з зірками
Олексій Суровцев про участь у Танцях з зірками та про те, за кого буде далі вболівати

Олексій Суровцев, який у 4-му ефірі покинув шоу «Танці з зірками», підсумував свою участь у проєкті, звернувся до своєї партнерки Марії Колосової та відкрив таємницю – за кого тепер буде вболівати.

Поділитися:

Актор Олексій Суровцев, який минулого ефіру покинув шоу «Танці з зірками», у соцмережах підсумував свою участь у проєкті. Він пише, що розчарований, що покинув шоу так швидко, не задоволений собою і знає, що міг би танцювати краще, якби мав ще шанс це робити. Актор хотів би ще станцювати танго, контемп та пасодобль. Із сумом Суровцев зазначає:

Шоу, в яке я хотів потрапити, для мене завершилося, практично не почавшись.

Актор пише – танцював не гірше за інших, просто не має так багато фанатів, щоб вони могли його «врятувати» своїм голосуванням. Дивіться, як Олексій Суровцев та Марія Колосова в останньому ефірі танцювали ча-ча-ча:

Також Олексій Суровцев звернувся до своєї партнерки Марії Колосової:

Дякую за працю і терпіння і вибач, що підвів.

Суровцев розповідає, що «Танці з зірками» навчили його, що не все залежить від нас, що треба використовувати кожну можливість, яку дає життя. За час проєкту актор схуд на 8 кг і зовсім не відвідував тренажерну залу, увесь час віддавав тільки танцям. Олексій Суровцев планує в майбутньому запустити новий спектакль власного авторства, у якому буде багато танцювальних елементів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олексій Суровцев розповів, що для нього було найбільш неочікуваним у «Танцях з зірками» – це було лише 1 раз за всі сезони шоу

Актор зізнається – буде продовжувати стежити за «Танцями з зірками» і навіть має свого фаворита – Костянтина Войтенка. За нього він закликає голосувати своїх фанатів. Дивіться, як Костянтин Войтенко та Роксоляна Маланчук танцювали контемп:

Дивіться шоу «Танці з зірками» щонеділі о 21:00 на каналі 1+1.  Квитки на наступні прямі ефіри «Танців з зірками» можна придбати, натиснувши на посилання.

Новини по темі