Фіналіст проекту Маленькі гіганти заспівав у дуеті з Робертіно Лоретті

Сашко Подолян здивував відомого тенора своїми вокальним здібностями.

Маленький гігант Сашко Подолян виконав пісню Santa Lucia разом із відомим тенором Робертіно Лоретті під час концерту в Києві 24 квітня.

Фіналіст дитячого талант-шоу не тільки заспівав із легендарним італійцем, а й самостійно виконав кілька композицій у супроводі оркестру.

Цей концерт я не забуду ніколи в житті. Стоячи на сцені з Робертіно, я відчував величезну енергію, яку ми передавали залу під час виконання пісні в дуеті, – не приховує своєї радості Сашко Подолян.

Своєю чергою, всесвітньо відомий співак Робертіно Лоретті зазначив:

Скільки я подорожував по різних країнах, всюди зустрічав безліч талантів. Але таких, як цей хлопчик, – ніколи!

Сашко Подолян зізнався, що дуже подружився з Лоретті та багато чому навчився у нього:

Робертіно  не тільки хороший співак, він ще і дуже добра людина. У нього прекрасне почуття гумору. Він дав мені багато корисних порад з техніки вокалу.

Нагадаємо, восени 2015 року Сашко Подолян став учасником дитячого талант-шоу Маленькі гіганти.

Усю країну вразила історія талановитого хлопчика, який кожен день пішки долає довгий шлях із власного села до районного центру, в якому знаходиться його музична школа.

У складі команди Ірми Вітовської юний вокаліст дійшов до фіналу проекту. І незважаючи на те, що команда вибула за крок від перемоги, Сашко отримав звання Кращого вокаліста проекту.

Завдяки участі в Маленьких гігантах талановитого виконавця помітив Робертіно Лоретті. У рамках соціальної програми під назвою "Робертіно Лоретті. Повернення назавжди" італієць підтримує талановиту молодь по всьому світу в подяку за те, що у 14 років його і самого помітив знаменитий датський продюсер.

Зазначимо, телеканал 1+1 продовжує підтримувати маленьких талантів. Уже зараз юні таланти у віці від 4 до 12 років можуть спробувати свої сили у другому сезоні проекту Маленькі гіганти, заповнивши анкету.

Більше новин