«Я полюбила себе»: учасниця Міняю жінку Світлана Новікова розповіла про життя після участі у реаліті та як змінилися їхні стосунки з чоловіком

Учасниця Міняю жінку Світлана Новікова розповіла, чи спілкується із сім'єю, з якою обмінялися життям та чи змінилися їхні стосунки з чоловіком

Щоп'ятниці на телеканалі 1+1 Україна транслюється новий, 16 сезон розважального сімейного реаліті-шоу Міняю жінку.

У новому випуску сім'ями обмінялися героїні з різними поглядами та принципами – покірна мама, яка звикла у всьому підкорятися чоловіку, та мама-лейтенантка із сильним характером.

Військова офіцерка Валентина, яка зараз перебуває в декреті, зіткнулася з кардинально протилежною моделлю сім'ї і намагалася змінити «нового чоловіка», який звик до покірності дружини. У свою чергу, покірна мама Світлана зіткнулася з незвичною для неї турботою.

Редакція сайту 1plus1 поспілкувалася зі Світланою, щоб дізнатися, як вмовила чоловіка Сергія на участь у Міняю жінку та як змінилися їхні стосунки після реаліті. В інтерв'ю вона також поділилася, чи підтримує спілкування з родиною Валентини та що для неї було найскладнішим під час зйомок Міняю жінку.

Як ви вмовили чоловіка на участь у реаліті?

- Довго не вмовляла. Розповіла, що мені написав в Instagram кастинг-менеджер, і питаю «анкету заповнюю?». Враховуючи, що він креативний і веселий і завжди за будь-який двіж, то не сперечаючись погодився. Ми мети не ставили, все вийшло спонтанно, мабуть так у долі було написано.

Ну і, по секрету, заради мене Сергій пішов на проєкт, не такий він і поганий. Він знав, як я все дитинство займалася творчістю, і мріяла спробувати себе у чомусь такому.

Що ви особисто винесли з участі у реаліті-шоу Міняю жінку?

- Міняю жінку може дати кілька важливих уроків. По-перше, шоу показує, наскільки різноманітні можуть бути підходи до сімейного життя та виховання дітей. Кожна сім'я має власні традиції, правила і цінності, і це дозволяє зрозуміти, що немає єдиного «правильного» способу жити або виховувати дітей. По-друге, це важливість адаптації та співчуття. Учасники часто змушені виходити за межі своєї зони комфорту, вчитися працювати з новими людьми та розуміти їхні потреби. Проєкт також підкреслює важливість спілкування та взаємної підтримки у відносинах, адже без цього адаптація до нових умов стає дуже складною.

Як змінилися ваші стосунки у сім'ї після зйомок? Чи вдалося налагодити стосунки та змінити щось? Що змінилося?

- Все перевернулося особисто у мене з ніг на голову. Я повністю змінилася! Виросла по карʼєрній сходинці, стала впевненою в собі, полюбила себе. Знайшла баланс у собі. Пішла на курс загальної психології, зараз проходжу навчання. І, звичайно, всі навколо мене змінили ставлення до мене – у тому числі й чоловік. Він оцінив мене по інакшому і тепер ще більше боїться втратити. Все прибирання в будинку, посуд на ньому, вечерю готує! Квіти дарує і подарунки, і виходимо гуляти разом. Дитину у батьків іноді залишаємо, щоби провести час для себе.

Чи підтримуєте ви стосунки із сім'єю Чемерисових, з якими обмінялися?

- Звісно спілкуємося! Вони - неймовірна родина і я радію, що Валя стала м'якшою до чоловіка. Наші сім'ї підібрали, я вважаю, ідеально.

Що було найскладнішим чи найнесподіванішим під час зйомок?

- Найскладнішим та найнесподіванішим моментом у Міняю жінку часто виявляється необхідність швидко адаптуватися до абсолютно нового способу життя, особливо коли звички та правила в сім'ї, до якої потрапляє учасниця, значно відрізняються від тих, до яких вона звикла. Ці відмінності можуть стосуватися будь-чого: від розпорядку дня, харчових звичок до способу виховання дітей та ведення домашнього господарства.

Найнеочікуванішим часто стає культурний або соціальний шок, коли учасниця стикається з методами виховання чи традиціями, які їй незрозумілі або неприйнятні. Часто люди недооцінюють, наскільки глибоко їхні власні звички та переконання впливають на їхнє повсякденне життя, і такі відмінності можуть призводити до конфліктів або емоційних викликів.

Loading...

Дивіться нові випуски реаліті Міняю жінку на телеканалі 1+1 Україна щоп'ятниці о 18:00, а також онлайн на сайті 1plus1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця Міняю жінку Аліна Оніщенко розповіла, як вмовила чоловіка на участь у реаліті, як змінилися їхні стосунки та чи спілкується із сім'єю, з якою відбувся обмін

Більше новин