Якою буде головна героїня культового серіалу «Моя улюблена Страшко» на 1+1

Телеканал 1+1 готує прем’єру нового серіалу «Моя улюблена Страшко» — української адаптації всесвітньо відомого колумбійського серіального формату «Betty la fea» або «Ugly Betty».

Хто зіграє головну героїню в серіалі «Моя улюблена Страшко» — стане відомо зовсім скоро, а поки що продюсери серіалу розповідають, якою буде українська версія Бетті — Настя Глушко:

«Настя — талановита розумниця, перфекціоністка, щира та добра дівчина. Але після підліткових травм у стосунках і невмілих експериментів із образами, вона махнула на себе рукою і вирішила, що буде крутим фінансистом і обов'язково очолить велику компанію. Для цього вона вчилася довго і наполегливо, поки інші дівчата фарбувалися і ходили на шопінг. Настя потрапляє у компанію своєї мрії, але там вона «біла ворона», але скоріше не через незвичний образ, а через поведінку. Проте дівчина вважає, що живе в гармонії, адже вона не стала злою. Протягом серіалу Настя буде вчитися цінувати себе, приймати, не ховати навіть від себе свої справжні цілі, та спробує повірити у взаємне кохання. Дивіться історію Насті вже зовсім скоро в серіалі «Моя улюблена Страшко», — коментує продюсер серіалу Олена Єремєєва.

Нагадаємо, що україномовний серіал буде відрізнятися від оригінального формату. Він відобразить реалії сучасного життя українців у великому місті, їхні проблеми та виклики. У серіалі піднімуть питання мобінгу (булінг на роботі), сексизму, об'єктивації, спілкування в інтернеті та інші. Незважаючи на те, що світ стрімко змінюється, суспільство продовжує давати оцінку людині за її зовнішністю. Головна героїня серіалу «Моя улюблена Страшко» власним прикладом покаже, що краса – це не лише зовнішні дані, але й якості, які варто розпізнати з перших хвилин – доброта, чесність, вміння співчувати, відданість. Світ змінюється, а разом із ним – змінюється і героїня.

Саундтреком до серіалу став новий хіт гурту KAZKA «Красива серцем»

Над виробництвом серіалу на замовлення «1+1» працює українська кінокомпанія «Кінороб».

Генеральний продюсер від телеканалу «1+1» — Кривицький Максим, продюсери - Єремєєва Олена, Жукова Дарина, шоураннер — Ніна Шуліка.

Продюсери від кінокомпанії «Кінороб» — Єгор Олесов, Юрій Прилипко, режисери-постановники - Максим Мехеда, Аліна Бухтіярова, головний автор — Ярослав Войцешек. Оператори-постановники — Ярослав Пілунський, Тимофій Аврамчук. Художник-постановник — Андрій Гречишкін.

Більше новин