«Моя улюблена Страшко»: якою була героїня всесвітньо відомого серіалу у різних країнах (ФОТО)

Моя улюблена Страшко серіал. Якою була героїня всесвітньо відомого серіалу у різних країнах, фото

Телеканал «1+1» оголосив про зйомки серіалу «Моя улюблена Страшко» за всесвітньо відомим форматом «Betty la fea». Якою була героїня адаптації у різних країнах?

Поділитися:

Вперше серіал про старанну і розумну, але стереотипно не вродливу дівчину зняли у Колумбії. Сюжет її перетворення на привабливу і витончену леді настільки сподобався глядачам, що набув всесвітньої популярності. Серіал транслювали у понад 180-ти країнах світу, його дублювали 25-ма мовами. Він навіть був включений до Книги рекордів Гіннеса 2010 року як найуспішніша теленовела в історії. А адаптацію за форматом «Betty la fea» зняли у більше як 20-ти країнах світу. Українську адаптацію «Betty la fea», яка називається «Моя улюблена Страшко», знімає телеканал «1+1».

Поки обличчя головної героїні української адаптації тримають у секреті, можна оцінити зовнішній вигляд і перевтілення акторок, які були головними героїнями «Betty la fea» у своїх країнах: Бразилії, Мексиці, США, Росії, Колумбії, Німеччині, Індії, Ізраїлі.

Український серіал знімають в жанрі драмеді. За сюжетом серіалу «Моя улюблена Страшко» головна героїня, далека від загальноприйнятих стандартів краси, потрапляє на роботу до великої косметичної компанії Bon Visage асистенткою директора.

У світі багатих і красивих вона відчуває себе некомфортно, проте стійко долає труднощі і бореться зі своїми комплексами. Її працьовитість та наполегливість, а також неабиякий розум доводять, що зовнішність – не визначальна характеристика людини.

Сюжет серіалу «Моя улюблена Страшко» максимально актуальний та адаптований до реалій життя сучасного українського міста. У серіалі піднімуть питання булінгу, зокрема і на роботі (мобінг), сексизму, об'єктивації жінки, особливостей та пасток онлайн-спілкування тощо. Нещодавно з’явилися перші кадри серіалу – на екрани вийшов інтригуючий тізер промо-ролику, у якому можна побачити головну героїню.

Саундтреком до промо серіалу стала нова музична композиція гурту KAZKA під назвою «Красива серцем». Зйомки серіалу, який вийде на екрани вже цього року, реалізує компанія «Кінороб» на замовлення телеканалу «1+1».