«Моя улюблена Страшко»: гурт KAZKA презентував саундтрек до серіалу у «Сніданку з 1+1»

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
«Моя улюблена Страшко»: гурт KAZKA презентував саундтрек до серіалу у «Сніданку з 1+1»

Телеканал 1+1 готує прем’єру нового серіалу «Моя улюблена Страшко» - української адаптації всесвітньо відомого колумбійського серіального формату «Betty la fea» або «Ugly Betty».

Поділитися:

Саундтреком до серіалу став новий хіт гурту KAZKA «Красива серцем», який сьогодні вперше презентували у студії Сніданок з 1+1. «Красива серцем» – пісня-експеримент для гурту, у якому музика та манера співу фронтвумен Олександри Заріцької відрізняється від звичного звучання. Проте, традиційною залишається гармонія та звуки сопілки Дмитра Мазуряка.

Співачка Олександра Заріцька розповіла, що тема серіалу їй дуже близька, тому саундтрек вийшов настільки мотивуючим та надихаючим:

«Ідея серіалу і пісня мені сподобались одразу! Адже мені, як і багатьом дівчатам, близька історія головної героїні. Неважливо, якої зовнішності людина та чим займається – ми часто стикаємось із булінгом, об’єктивацією та несприйняттям. Я хочу, щоб ця пісня надихала, заряджала емоціями та силами, а головне – давала віру у себе. Адже головне – бути красивим серцем та мати чисті думки, а все інше - умовності».

Також учасники гурту додали, що вже з нетерпінням чекають виходу серіалу «Моя улюблена Страшко» на екрани.

«Я вже дуже чекаю на вихід серіалу і навіть по тізеру проморолика пробувала розгадати, хто ж зіграє головну роль. Мені здається, що це нова акторка», - поділилася Олександра.

А учасники гурту Діма та Микита відповіли на запитання ведучих Руслана Сенічкіна та Нелі Шовкопляс про те, що для них важливіше – краса зовнішня чи внутрішня. Чоловіки зазначили, що найважливіше мати баланс та внутрішній комфорт. Олександра додала, що потрібно стати преш за все щасливою, адже існує багато красивих, але нещасливих людей.

Нагадаємо, що україномовний серіал буде відрізнятися від оригінального формату. Він відобразить реалії сучасного життя українців у великому місті, їхні проблеми та виклики. У серіалі піднімуть питання мобінгу (булінг на роботі), сексизму, об'єктивації, спілкування в інтернеті та інші. Незважаючи на те, що світ стрімко змінюється, суспільство продовжує давати оцінку людині за її зовнішністю. Головна героїня серіалу «Моя улюблена Страшко» власним прикладом покаже, що краса – це не лише зовнішні дані, але й якості, які варто розпізнати з перших хвилин – доброта, чесність, вміння співчувати, відданість. Світ змінюється, а разом із ним – змінюється і героїня.

Читайте також: 

А хто зіграє головну героїню - стане відомо вже зовсім скоро.

Над виробництвом серіалу на замовлення «1+1» працює українська кінокомпанія «Кінороб».

Генеральний продюсер від телеканалу «1+1» - Кривицький Максим, продюсери - Єремєєва Олена, Жукова Дарина, шоураннер - Ніна Шуліка.

Продюсери від кінокомпанії «Кінороб» - Єгор Олесов, Юрій Прилипко, режисери-постановники - Максим Мехеда, Аліна Бухтіярова, головний автор - Ярослав Войцешек. Оператори-постановники - Ярослав Пілунський, Тимофій Аврамчук. Художник-постановник - Андрій Гречишкін.

 

Новини по темі