З’явилися перші кадри з головною героїнею серіалу «Моя улюблена Страшко»

Новий серіал на 1+1  «Моя улюблена Страшко»: перші кадри та відео

Телеканал «1+1» працює над драмеді «Моя улюблена Страшко» – адаптацією всесвітньо відомого колумбійського серіального формату «Betty la fea» або «Ugly Betty».

Поділитися:

Формат був включений до Книги рекордів Гіннеса 2010 року як найуспішніша теленовела в історії, яка транслювалася в більш ніж 180 країнах, дублювалася 25 мовами і була адаптована в більш ніж 20 країнах світу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анастасія Буханцова, учасниця «Голосу країни» про втрату волосся: «Вперше я зняла шапку 4 роки тому»

Українська адаптація серіалу буде відрізнятися від оригінального формату. Вона відобразить реалії сучасного життя українців у великому місті, їхні проблеми та виклики. У серіалі піднімуть питання мобінгу (булінг на роботі), сексизму, об'єктивації, спілкування в інтернеті та інші. Незважаючи на те, що світ стрімко змінюється, суспільство продовжує давати оцінку людині за її зовнішністю. Головна героїня серіалу «Моя улюблена Страшко» власним прикладом покаже, що краса – це не лише зовнішні дані, але й якості, які варто розпізнати з перших хвилин – доброта, чесність, вміння співчувати, відданість. Світ змінюється, а разом із ним – змінюється і героїня.

Страшко

Сьогодні на екрани вийшов тізер промо-ролику, у якому можна побачити головну героїню, яка спробує зробити серця глядачів та хейтерів трішки м’якішими. Саундтреком до промо серіалу стала нова музична композиція гурту KAZKA «Красива серцем», реліз якої відбудеться зовсім скоро.

«Головна героїня зовнішньо відрізняється від загальноприйнятих стандартів краси, особливо, якщо ми говоримо про людей, які працюють в б’юті індустрії. Незважаючи на те, що її не сприймають, кепкують через брекети, окуляри, одяг, який дуже далекий від модних тенденцій, вона залишається вірною собі та бачить світ красивим», – коментують творці серіалу.

Страшко

Ім’я акторки, яка зіграє головну героїню серіалу, стане відомо вже зовсім скоро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Одруження наосліп» на «1+1»: В'ячеслав Узелков вперше після розлучення покаже нову наречену

Зараз тривають зйомки серіалу, який вийде на екрани цього року. Вже 4 місяці актори буквально живуть на знімальному майданчику. В одному з київських павільйонів побудували цілий офіс косметичної компанії та квартири головних героїв. Цікаво, що для облаштування дому головної героїні художники по реквізиту збирали предмети інтер’єру та меблі по всій країні, адже більшість деталей вже давно вважаються вінтажними і в крамницях їх вже не знайти.

страшко

Нагадаємо, україномовний серіал розповість про життя дівчини, яка влаштувалася на роботу асистентом директора великої косметичної компанії Bon Visage. Потрапивши в світ красивих і багатих, героїня відчуває себе незатишно, але вона не з тих, хто біжить від викликів. Вона доводить своєю працьовитістю, що приваблива зовнішність і модний одяг - це не головні якості в людині. І навіть її бос починає бачити в головній героїні щось більше, ніж просто «сіру мишку» помічницю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Твій день»: телеканал «1+1» презентував нове денне інфотейнмент-шоу

Над виробництвом серіалу на замовлення «1+1» працює українська кінокомпанія «Кінороб».

Генеральний продюсер від телеканалу «1+1» – Кривицький Максим, продюсери – Єремєєва Олена, Жукова Дарина, шоураннер – Ніна Шуліка.

Продюсери від кінокомпанії «Кінороб» – Єгор Олесов, Юрій Прилипко, режисери-постановники – Максим Мехеда, Аліна Бухтіярова, головний автор – Ярослав Войцешек. Оператори-постановники – Ярослав Пілунський, Тимофій Аврамчук. Художник-постановник – Андрій Гречишкін.