Актор Сергій Кияшко про свого героя Мирослава у серіалі «Моя улюблена Страшко»: «Він геній з дуже паскудним характером»

Актор Сергій Кияшко, який зіграв Мирослава у серіалі «Моя улюблена Страшко», завітав сьогодні до «Сніданку з 1+1».

30 серпня на телеканалі 1+1 відбулася довгоочікувана прем’єра серіалу «Моя улюблена Страшко». Одним з найбільш колоритних персонажів серіалу є Мирослав, креативний директор компанії Bon Visage, в якій і відбуваються всі головні події серіалу. Сьогодні актор Сергій Кияшко, який зіграв роль Мирослава, завітав до шоу «Сніданок з 1+1».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знайомство з головними героями "Моя улюблена Страшко": акторський склад серіалу

Сергій Кияшко – заслужений артист України, актор театру та кіно. Про роль у серіалі «Моя улюблена Страшко» Сергій розповідає, що одразу нею зацікавився і був дуже радий, коли його затвердили після кастингів. Щодо Мирослава, якого він зіграв у серіалі, Сергій Кияшко говорить:

Він геній з дуже паскудним характером. У його картині світосприйняття він справедливий.

Актор зізнається – всі персонажі впродовж серіалу дуже змінюються, і Мирослав – не виняток. Мирослава з-поміж інших виокремлює манера поведінки та мовлення. У нього є багато афоризмів та крилатих виразів, серед яких «капець-млинець», «мозок, як у страуса», «царице небесна!», «чернетка імпресіоніста» тощо. 

Заглянути за лаштунки знімального процесу серіалу «Моя улюблена Страшко» можна, переглянувши відео.

Loading...

Ведучі «Сніданку з 1+1» згадали про флешмоб #Красивасерцем проти булінгу, який запустили спеціально до прем’єри «Моя улюблена Страшко», і запитали, чи відчував колись Сергій на собі цькування?

ФОТО: Facebook Sergey Kiyashko

Актор говорить:

Мені пощастило, мене ніколи не булили. Але мені завжди було дуже шкода людей, яких цькують. Я вважаю, що булінгу немає місця у нашому суспільстві.

Серіал «Моя улюблена Страшко» – це українська адаптація всесвітньо відомого колумбійського формату Betty la fea. У ньому розповідається історія Насті Глушко – талановитої розумниці, перфекціоністки, щирої і доброї дівчини, яка після підліткових травм у стосунках і невмілих експериментів з образами вирішила, що буде крутим фінансистом і обов'язково очолить велику компанію. Для цього вона вчилася довго і наполегливо, поки інші дівчата фарбувалися і ходили на шопінг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актриса Ірина Поплавська у флешмобі #Красивасерцем розповіла про булінг через голос, свій шлях до професії та власне сприйняття краси

За сюжетом серіалу Настя потрапляє в компанію своєї мрії, але там вона «біла ворона». Головна героїня буде вчитися цінувати себе, приймати, не ховати навіть від себе свої справжні цілі. Також у серіалі піднімається питання мобінгу, сексизму, об'єктивації, спілкування в інтернеті та інші проблеми, з якими сьогодні стикаються люди.

Дивіться серіал «Моя улюблена Страшко» з понеділка по четвер о 20:45 на 1+1.

Більше новин