Знайомство з головними героями "Моя улюблена Страшко": акторський склад серіалу

Знайомство з головними героями "Моя улюблена Страшко": акторський склад серіалу

Хто грає головних героїв серіалу "Моя улюблена Страшко": Настю Глушко, Макса Бондаренко, Андрія, Яніну, Мирослава та Олю?

Поділитися:

Вчора, 30 серпня, о 20:45 телеканал 1+1 показав першу серію нового українського серіалу "Моя улюблена Страшко"! Познайомимось з головними героями та акторами, які їх грають:

1. Настя Глушко (Страшко)

Головну героїню серіалу грає Ірина Поплавська — 24-річна акторка, випускниця майстерні Льва Сомова. Для головної героїні серіалу створили акаунт в Instagram @ya_ne_strashko, де Настя Глушко запустила флешмоб під хештегом #КрасиваСерцем, що спрямований на протидію булінгу та хейту. Підписники сторінки під хештегом діляться власними історіями цькування. Свою історія вчора розповіла і сама Ірина Поплавська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актриса Ірина Поплавська про головну роль у серіалі «Моя улюблена Страшко»: «Спочатку було круто, а потім довелося себе стримувати» (ВІДЕО)

2. Макс Бондаренко

Головну чоловічу роль, брутального бізнесмена та керівника косметичної компанії Bon Visage Макса Бондаренка, в якого протягом серіалу й будуть зав'язуватись стосунки зі Страшко, грає актор Олександр Соколов. Він відомий глядачам численними ролями в Київському академічному театрі драми і комедії та грою в серіалі "Бідна Саша". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, хто зіграє головну чоловічу роль в серіалі «Моя улюблена Страшко»

3. Андрій

Бізнесмена, колегу та друга Макса, Андрія, в серіалі "Моя улюблена Страшко" зіграє актор Артур Логай, який нещодавно оголосив про те, що приймає #танціззіркамиchallenge: цього сезону побачимо зірку на головному паркеті країни "Танці з зірками"! Дізнатись про те, почувається актор перед прем'єрою сезону "Танців з зірками" (з 5 вересня о 21:00), можна з сюжету "Твого дня":

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актор Артур Логай розповів, чи ревнує його дружина до партнерки по «Танцях з зірками» та про свій персонаж у серіалі «Моя улюблена Страшко»

4. Яніна

Кохану Макса Бондаренка, яка теж працює в фірмі Bon Visage, грає Дар'я Баріхашвілі — 29-річна акторка з майстерні Валентини Зимньої. 

яніна страшко фото

5. Оля

Оля – подруга Яніни, секретарка, яка прийшла на посаду Насті Глушко. Зіграє її 33-річна акторка Тетяна Малкова, фіналістка 3 сезону "Голосу країни".

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головна акторка серіалу «Моя улюблена Страшко» розповіла власну історію булінгу

7. Коля

Роль Колі в серіалі "Моя улюблена Страшко" грає актор театру та кіно, 29-річний Володимир Скорик.

/ФОТО: соцмережі Володимира Скорика

8. Мирослав

Креативного директора компанії Мирослава зіграє Сергій Кіяшко – 40-річний заслужений артист України, грав у Київському академічному театрі драми і комедії на лівому березі Дніпра.

Нагадаємо, що нещодавно відбулась презентація серіалу "Моя улюблена Страшко". Ведучою вечора була Стася Ровінська, яка теж поділилася своєю історію булінга — одніє з наріжних тем серіалу. Ведуча розповіла про булінг в шкільні роки та недостатню підтримку батьків.

Гурт KAZKA виступив на презентації та презентував вчора саундтрек "Цілувати тебе" з відеорядом із кадрами з серіалу.

Дивіться серіал по з понеділка по четвер о 20:45 на телеканалі 1+1.