Серіал «Моя улюблена Страшко» запустив квест у соцмережах

Телеканал 1+1 активно готується до прем’єри нового україномовного серіалу «Моя улюблена Страшко» — адаптації всесвітньо відомого колумбійського серіального формату «Betty la fea» або «Ugly Betty».

Напередодні великої прем’єри телеканал 1+1 запустив квест у соціальній мережі Instagram. Мета — знайти сторінку героїні серіалу «Моя улюблена Страшко» Насті Глушко та виграти цінні призи. 

Цікаво, що сторінка стане особистим щоденником героїні, у якому вона буде ділитися власними історіями, переживаннями та проблемами, з якими стикалась особисто та які можуть спіткати кожного. 

Щоб долучитися до розіграшу потрібно пройти квест. В ньому чекає багато захопливих сюжетних поворотів. Вгадуйте, який наряд має вдягнути головна героїня серіалу «Моя улюблена Страшко» Настя Глушко, що вона обере — потеревеніти зі знайомим чи встигнути на роботу та інше. Відповідайте правильно та переходьте на наступний етап квесту.

Для участі у квесті та розіграші потрібно підписатися на сторінку 1+1 чи сторінку одного з проектів каналу в Instagram, з якої ви розпочнете квест, та залишити коментар. Квест триватиме до 11-го липня, а 12 липня буде оголошено імена фіналістів, визначених за допомогою random.org. Детальні умови розіграшу можна знайти на офіційній сторінці каналу.

Посилання на сторінки квесту:

1+1 www.instagram.com

Сніданок з 1+1 www.instagram.com

ЖВЛ www.instagram.com

Серіали 1+1 www.instagram.com

Танці з зірками www.instagram.com

Ліпсінк батл www.instagram.com

Маскарад www.instagram.com

Голос країни www.instagram.com

Нагадаємо, головну жіночу роль зіграє молода українська акторка, випускниця майстерні Льва Сомова Ірина Поплавська.

Нагадаємо, що україномовний серіал розповість історію Настя Глушко — талановитої розумниці, перфекціоністки, щирої і доброї дівчини. Яка після підліткових травм у стосунках і невмілих експериментів з образами, махнула на себе рукою і вирішила, що буде крутим фінансистом і обов'язково очолить велику компанію. Для цього вона вчилася довго і наполегливо, поки інші дівчата фарбувалися і ходили на шопінг. Настя потрапляє в компанію своєї мрії, але там вона «біла ворона». Протягом серіалу Настя буде вчитися цінувати себе, приймати, не ховати навіть від себе свої справжні цілі. Також у серіалі піднімуть питання мобінгу, сексизму, об'єктивації, спілкування в інтернеті та інші проблеми, з якими сьогодні стикаються люди.

Loading...

Над виробництвом серіалу на замовлення «1+1» працює українська кінокомпанія «Кінороб». Генеральний продюсер від телеканалу «1+1» — Кривицький Максим, продюсери — Єремєєва Олена, Жукова Дарина, шоураннер — Ніна Шуліка. Продюсери від кінокомпанії «Кінороб» — Єгор Олесов, Юрій Прилипко, режисери-постановники — Максим Мехеда, Аліна Бухтіярова, головний автор — Ярослав Войцешек. Оператори-постановники — Ярослав Пілунський, Тимофій Аврамчук. Художник-постановник — Андрій Гречишкін.

Більше новин