Вагітна Ольга Фреймут привітала колегу Діму Борисова з народженням сина

Сьогодні о 22.00 на «1+1» у новому випуску реаліті телеглядачі дізнаються нові секрети «залаштунків» ресторанного бізнесу, а столичний заклад «Східний експрес» отримає шанс знову стати успішним.

Не так давно ресторан східної кухні користувався великою популярністю, але не зміг втриматися на «хвилі успіху». Застарілі погляди власника не дають бізнесу розвиватися, а розчарований колектив не може обслужити клієнтів на належному рівні.

Тим не менш, кращий ресторатор України Діма Борисов упевнений, що хороша концепція закладу ніколи не застаріє, а значить, команда «На ножах-2» намагатиметься з'ясувати реальні причини проблем «Східного експресу».

Мені близький європейський класичний підхід, коли ресторан створюється на століття. Якщо я приїжджаю до Тоскани, то шукаю найстарішу тратторію, традиції якої не змінювалися вже пару сотень років. Якщо все в закладі зроблено добре, воно буде легендарним впродовж століть, - зазначає Діма Борисов.

Цікаво, що під час зйомок у столичному ресторані «Східний експрес» в родині Діми Борисова сталася радісна подія. Народження сина Йосипа завадило рестораторові бути присутнім на зйомках фінальної вечері.

Телеведуча Ольга Фреймут привітала свого колегу прямо зі знімального майданчика.

 

Діма, ми з командою вітаємо тебе і твоє маленьке диво. Будьте щасливі!, - сказала ведуча реаліті «На ножах-2».

Сьогодні о 22.00 на прикладі героїв «На ножах-2» телеглядачі «1+1» побачать, як важливо вміти визнавати свої помилки і змінюватися, щоб досягти успіху в бізнесі. А вже в наступному, фінальному, випуску проекту покажуть, як склалася доля ресторанів після участі в реаліті «На ножах-2».

Більше новин