Актриса серіалу «Найкращий» тиждень мого життя» Катерина Вострікова розповіла про вагітність

Після одруження виявилося, що героїня Катерини Вострікової готується стати мамою.

Сьогодні о 21:00 на телеканалі «1+1» стартує друга частина комедійного серіалу «Найкращий» тиждень мого життя», в якій глядачі побачать, через які труднощі доведеться пройти головним героям Ігорю і Ользі після весілля.

Актриса Катерина Вострікова в серіалі «Найкращий» тиждень мого життя» зіграла зразкову дочку суворого генерала Єлізарова. Одного разу вона закохується і збирається до шлюбу зі звичайним кондитером. Дівчина привозить нареченого до батьківського дому. Там молода пара проводить тиждень перед весіллям і проходить всі випробування на міцність.

У нових випусках серіалу глядачі телеканалу «1+1» побачать тиждень після весілля, а саме, як розвиваються відносини в середині великої родини. Адже після одруження все тільки починається... Героїня Катерини Вострікової готується стати мамою.

Раніше у мене не було подібного досвіду: ні на екрані, ні в житті. Тому, на знімальному майданчику серіалу «Найкращий» тиждень мого життя» мені допомагали три консультанти. Це Ольга Сумська, Стася Ровінська і наш другий режисер. Я намагалася зрозуміти, що відчувають вагітні дівчата, щоб краще передати емоції і переживання свого персонажа. Сподіваюся, що у мене все вийшло, - коментує Катерина Вострікова.

У той час, коли героїня Ольги зайнята своїм новим «цікавим» станом, люблячий чоловік намагається налагодити відносини з тестем, але продовжує потрапляти в різні комічні ситуації.

Нагадаємо, що батьків нареченої зіграли народно улюблені українські актори Ольга Сумська та Володимир Горянський.

Більше новин