На Новий рік 2019 кортить почастувати своїх гостей не лише святковими салатами й оригінальними гарячими стравами, а й запашним десертом. Сьогодні разом із кулінаром Русланом Сенічкіним ми пропонуємо вам приготувати духмяний лимонний пиріг до новорічного столу. Гарантуємо - цей рецепт легкий у приготуванні. Аромат й неповторний смак пирога буде до вподоби усій родині!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 надсмачних рецептів солодощів без цукру
Інгредієнти:
яйця - 8 шт.
мед - 2 ст. л.
борошно - 4 ст. л.
лимонний сік - 60 г
цедра лимона - 2 ст. л.
жовтки 2-х яєць
лимонна цедра
Інгредієнти для тіста:
мед - 2 ст. л.
житнє борошно - 200 г
мигдалеве борошно - 3 ст. л.
вершкове масло - 75 г
трохи солі
1. Для приготування тіста змішати в окремій посудині усі інгредієнти.
2. Готове тісто викласти у форму на лист пергаменту. Випікати у печі при температурі 175 градусів протягом 15 хв.
3. Приготувати начинку для десерту. В чашу для блендеру розбити 8 яєць.
4. Додати до яєць ще 2 жовтки. Збити яйця окремо від решти інгредієнтів.
5. Додати до яєць меду, потім - борошно й ретельно перемішати (протягом 1-2 хв).
6. Після перемішування додайте лимонного фрешу й лимонної цедри.
7. Залити кремову суміш у форму. Поставити у піч при температурі 160 градусів на 30-40 хв.
8. Подавати десерт зі слайсом лимону й цукровою пудрою. Смачного!
Loading...
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Десерти на основі шоколаду: Прості рецепти до святкового столу