Співак LAUD поділився планами на святкування Нового року

Інтерв'ю фіналіста Голосу країни Влада Каращука про найголовніші події у 2018-му році та зимові свята.

Щонеділі глядачі Танців з зірками дивилися виступи учасників під спів яскравого молодого українського виконавця LAUD. Ексклюзивно для сайту 1plus1.ua Влад Каращук поділився головними подіями, які відбулися в його житті в 2018-му році, а також зізнався, як би йому хотілося зустріти 2019-ий.

Влад, розкажіть, яким був для вас рік, що минає?

Складним і насиченим. Цього року ми почали плідно працювати в проекті LAUD. Однією з головних цілей був запис альбому, і в жовтні цього року його презентували. Знаковим для мене став сольний концерт 7-го листопада — по суті, це був перший виступ, на якому я представив дебютний альбом Музика. А ще частиною мого життя став проект Танці з зірками. Я сумую за цією щотижневою творчою движухою (Посміхається — Прим. ред.).

Як плануєте зустрічати Новий рік?

Я поки не знаю, яким буде графік у передноворічні дні. Але мені дуже хотілося б відзначити Новий рік у творчій компанії. Можливо, це буде концерт. Просто десь сісти за столом — занадто буденно.

Мені хочеться зустріти 2019-ий разом із музикою. Це те, що для мене дійсно близьке і рідне.

Зустріч якого Нового року запам’яталася вам найбільш?

Одного разу трапилося так, що майже всі мої творчі друзі поїхали з міста. І я вирішив відсвяткувати Новий рік у ресторані. Як напевно в усіх закладах, там у ніч з 31-го на 1-е влаштовували різноманітні конкурси та ігри. Це не зовсім моє... (Сміється — Прим. ред.). Раніше ніколи не брав участі ні в чому подібному. А тут довелося. Всім роздавали ролі, і мені дістався вовк. Я мав перевтілитися в цього персонажа. Причому нікого з моїх «напарників» по ​​грі я не знав — це були звичайні люди, які просто прийшли відзначити Новий рік в ресторані. Було дуже весело і кумедно.

На чому плануєте зосередитися в 2019-му році?

Планів насправді дуже багато. Це і підготовка до Нацвідбору на Євробачення-2019, і сольні концерти, і запис другого альбому. Життя вирує!

Більше новин