«Рік відкриттів і розчарувань», – Анна Трінчер розповіла, яким для неї був 2018-ий

Школа

Акторка серіалу Школа підбила підсумки року.

Поділитися:

Цей рік став особливим в житті 17-річної співачки і акторки Анни Трінчер. Вона стала зіркою Школи, найпопулярнішого українського серіалу про підлітків, зустріла кохання і здійснила свою заповітну мрію.

«2018-ий для мене – рік відкриттів і розчарувань. Головним досягненням стала участь у Голосі країни. Це було моєю метою і величезною мрією, в яку я вже майже перестала вірити після Голосу. Діти. Але як тільки мені виповнилося 16 років, я зібралася з думками й силами – і відразу ж подала заявку на Голос країни. В результаті, взяла своє третє місце в команді Джамали, чим дуже пишаюся.

А ось розчаруванням стали деякі люди з мого оточення.

Тепер я уважніше ставлюся до свого кола спілкування і намагаюся «відфільтровувати» тих, хто насправді не зацікавлений у моїй дружбі.

Втім, більш правильно назвати це не розчаруванням, а досвідом. Я не засмучена, адже досвід не може бути поганим чи хорошим. Він просто є – його потрібно переосмислити і рухатися далі».

Також Аня щиро зізналася – відчуває себе абсолютно щасливою людиною. Тому що майже всі її близькі поруч, а сама вона займається тим, що їй справді подобається.

«Я дуже вдячна Господу, долі, та й взагалі всьому, що оточує мене на даному етапі життя. Я вчуся на акторку, в мене є улюблена робота, є кохана людина. Моя мама здорова, щаслива і чудово виглядає. Можливо, не з усіма рідними бачуся так часто, як хотілося б, але все ж вони поруч. І підтримують мене в усьому».

Зустрічати 2019-ий рік Анна Трінчер планує з рідними та хлопцем Богданом Осадчуком. Акторка посміхаючись, розповідає, що іноді в голову закрадаються думки піти відзначати з друзями, але все ж для неї це насамперед сімейне свято.

«Новий рік – чи не єдиний день з 365-ти, коли ми всі реально разом, за одним столом.

У нас навіть правило особливе існує: в новорічну ніч – хоча це і буває деколи дуже складно – ми відкладаємо мобільні телефони.

Просто спілкуємося, дивимося телевізор і, звичайно, їмо олів'є (Сміється – Прим. ред.). А опівночі обов'язково загадуємо бажання!».

Фіналістка головного вокального шоу країни згадала, що раніше влаштовували вдома новорічний маскарад. Тато переодягався в Діда Мороза, мама – в Снігуроньку, а вони з братом придумали собі якісь святкові образи. Однак з роками традицію змінила інша – відзначати свято в тому, в чому зручно і тепло.

«Новий рік настільки сильно асоціюється у мене з сім'єю, що і вбиратися для домашнього святкування хочеться у щось відповідне – максимально затишне й комфортне. Взагалі, мені здається, що 31-го грудня я готова вийти на вулицю прямо в піжамі (Сміється – Прим. ред.)».

За словами Анни Трінчер, найкращий подарунок для неї -– успішний 2019-ий рік, який стане початком нової щасливої історії в її житті та в житті її близьких.

Новини по темі