Тренер «Голосу країни 7» Сергій Бабкін: «Новий рік зустріну з сім'єю у новому будинку»

Зірковий тренер нового сезону «Голосу країни» розповів про свою родину та де буде зустрічати Новий рік.

Тренер сьомого сезону вокального проекту «Голос країни» дав ексклюзивне інтерв'ю глянцевому журналу «Harper's Bazaar».

Співак і актор Сергій Бабкін розповів про гурт «5'nizza», театр, свою родину і новий будинок під Харковом, в який він з дружиною Сніжаною та дітьми збирається переїхати вже найближчим часом.

Ми вирішили не будувати, а купити вже готовий будинок. За ремонт відповідаємо зі Сніжаною разом - у кого є вільний час, той і їде на будівництво вирішувати якісь питання. Сподіваюся, Новий рік відсвяткуємо вже у новому будинку, - розповідає Сергій Бабкін.

Читайте також: Романтичний Сергій Бабкін присвятив вірш коханій жінці.

В інтерв’ю співак також розповів, які кіноновинки подивився з дружиною і дітьми останнім часом:

Дуже сподобалася картина «Біля моря» з Бредом Піттом і Анджеліною Джолі. Звичайно, ми зі Сніжаною та дітьми дивилися всі нові мультфільми: «Лелеки», «Дракон Піта», «Таємне життя домашніх тварин», «Микита Кожум'яка». Проте на першому місці - «Великий і добрий велетень». Як ми всі ридали в кінці!, - зауважив співак.

Як відомо, Сергій і його дружина Сніжана працюють разом акторами в Харківському безсловесному пластичному театрі «Прекрасні квіти».

Для мене найголовнішим в цьому проекті виявилася свобода. У театрі «Прекрасні квіти» кожен актор може робити щось паралельно або ж пробувати себе в новій іпостасі - наприклад, режисера, - підкреслює актор.

Сергій Бабкін поділився з виданням, в чому полягає секрет популярності гурту «5'nizza», який возз'єднався після 8-річної творчої перерви і в лютому презентує новий альбом:

Я тільки зараз зрозумів цей парадокс: в піснях «5'nizzа» нуль конкретики, але вони всім зрозумілі. У наших сольних проектах, навпаки, ми робимо акцент на деталі: послідовність думки, розвиток сюжету, якісь історії, яскравих героїв, - розповідає Сергій Бабкін.  

Крім того, Сергій Бабкін відомий як сольний виконавець. Співак розповів про творчі експерименти в сольному проекті:

Якщо у мене є нова пісня, я не можу її тримати кілька місяців. Нещодавно записав дві композиції в стилі хіп-хоп - і відразу ж виклав їх в мережу. Зараз у мене багато свіжих і сміливих ідей, які я більше не буду «причісувати» і залишу такими, якими вони є, - зазначає співак.

Нагадаємо, «Рік Голосу» на телеканалі «1+1» продовжиться дорослим вокальним проектом «Голос країни 7», прем'єра якого відбудеться вже цієї зими.

Більше новин