Як приготувати домашній квас: швидкий рецепт

Рецепт швидкого приготування квасу в домашніх умовах.

Свіжий та смачний квас, яким можна насолоджуватися у спекотні літні дні, легко приготувати в домашніх умовах. Ділимося простим рецептом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Малосольні огірки швидкого приготування: 3 смачних рецепти

Як приготувати домашній квас: рецепт

Інгредієнти:

  • Чорний хліб - 500 г
  • Вода - 3 л
  • Сухі дріжджі - 2 ч.л.
  • Цукор - 125 г

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати домашній пломбір: покроковий рецепт

Рецепт домашнього квасу

1. Нарізати житній хліб невеликими шматочками й підрум'янити в духовці до стану сухаря.

2. Насипати сухарі в трилітрову банку та залити окропом до плечиків. Додати 3 столові ложки цукру і залишити до повного охолодження.

3. У склянці з теплою водою розчинити сухі дріжджі.

4. Коли хлібний настій в банці охолоне, влитив дріжджовий розчин і перемішати. Накрити банку кришкою і залишит в теплому місці на дві доби.

5. Готовий квас процідити. Перед подачею охолодити, зберігати в холодильнику.

Loading...

Більше новин