Свіжий та смачний квас, яким можна насолоджуватися у спекотні літні дні, легко приготувати в домашніх умовах. Ділимося простим рецептом.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Малосольні огірки швидкого приготування: 3 смачних рецепти
Інгредієнти:
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати домашній пломбір: покроковий рецепт
1. Нарізати житній хліб невеликими шматочками й підрум'янити в духовці до стану сухаря.
2. Насипати сухарі в трилітрову банку та залити окропом до плечиків. Додати 3 столові ложки цукру і залишити до повного охолодження.
3. У склянці з теплою водою розчинити сухі дріжджі.
4. Коли хлібний настій в банці охолоне, влитив дріжджовий розчин і перемішати. Накрити банку кришкою і залишит в теплому місці на дві доби.
5. Готовий квас процідити. Перед подачею охолодити, зберігати в холодильнику.
Loading...