Акторка Катерина Кузнецова розповіла, чого чекати від продовження української комедії «Скажене весілля»

Інтерв’ю із зіркою другої частини суперуспішної стрічки.

25 грудня у широкому кінотеатральному прокаті з’явиться продовження зіркової комедії «Скажене весілля». Після успіху першої частини, фільм не потребує представлення – рік тому за пригодами «скаженої» сімейки із задоволенням стежили тисячі українців.

Ми продовжуємо серію інтерв'ю з виконавцями головних ролей. Минулого разу нам вдалося поспілкуватися з головною зіркою фільму, актором Назаром Задніпровським, який виконав роль патріарха сім'ї Середюків – Василя. А сьогодні ваші увазі – розмова з Катериною Кузнецовою, чия участь у проекті до останнього була секретом. У сиквелі вона зіграла Наталку – старшу доньку Василя, навколо весілля якої і буде розгортатися сюжет цього разу.

Розкажіть про свого персонажа?

Я виконую роль Наталки з династії Середюків. У другій частині вона несподівано з'являється в житті своєї родини, бо збирається вийти заміж. І, зрозуміло, її обранець не влаштовує Василя.

Наталка – абсолютне дзеркало свого батька. Вона – його копія. Горда, принципова, категорична, з внутрішнім стрижнем. Вона прекрасно знає, чого хоче. Коли починає боротьбу з батьком – він впізнає у ній себе.

Що змінилося в другій частині фільму?

Є перша частина, успішна і класна. Друга – це завжди складніше, тому що потрібно успіх першої частини якось перенести на сиквел і зробити його ще цікавіше. Це не просто. Для цього потрібно змінювати образи, стратегію й акторські другі плани, які я дуже люблю. Тому, як мені здалося, ми додали сучасності, концептуальності, креативності нашим героям. Просто повторити ідеї першого фільму було б недостатньо. Так, є конфлікти з першої частини, але вони зав'язані на трохи інших аспектах.

Як працювалося з режисером?

Із Владом [режисер Влад Дикий - ред.] працюю вперше. Чула від колег, що він дуже талановитий, але, звикла формувати думку на власному досвіді. І знаєте, його дипломатичність, толерантність, розуміння, чого він хоче – це все дуже підкупило. Влад знає жанр і працює заради результату. І головне, він не тільки знає, чого хоче, а й чітко розуміє, як цього досягти.

Чи не обмежило це вашу свободу?

Найстрашніше, коли людина явно не на своєму місці й не залучена в процес, не зацікавлена ним. Влад зацікавлений на всі сто і це відчутно. Це додає якогось куражу, драйву. Є бажання робити все талановито, відповідати рівню режисера, команди. І як режисер він створює правильну, потрібну атмосферу. Я бачила, що він любить те, що робить. І цією любов'ю заряджає оточення.

Насамперед я ціную в роботі професіоналізм.

Як загалом оцінюєте досвід зйомок у «Скаженому весіллі-2»?

Було дуже класно грати в цьому кіно. У стрічці, перша частина якої настільки «зайшла» в прокаті. Мені приємно, що тепер я частинка цього. І, звісно сподіваюся на продовження!

А поки ти чекаєш прем'єру улюбленої комедії, дивись трейлер просто зараз:

ЧИТАЙ ТАКОЖ: 

Більше новин