Акторка Катерина Кузнецова розповіла, чого чекати від продовження української комедії «Скажене весілля»

Акторка Катерина Кузнецова розповіла, що чекати від продовження української комедії «Скажене весілля»

Інтерв’ю із зіркою другої частини суперуспішної стрічки.

Поділитися:

25 грудня у широкому кінотеатральному прокаті з’явиться продовження зіркової комедії «Скажене весілля». Після успіху першої частини, фільм не потребує представлення – рік тому за пригодами «скаженої» сімейки із задоволенням стежили тисячі українців.

Ми продовжуємо серію інтерв'ю з виконавцями головних ролей. Минулого разу нам вдалося поспілкуватися з головною зіркою фільму, актором Назаром Задніпровським, який виконав роль патріарха сім'ї Середюків – Василя. А сьогодні ваші увазі – розмова з Катериною Кузнецовою, чия участь у проекті до останнього була секретом. У сиквелі вона зіграла Наталку – старшу доньку Василя, навколо весілля якої і буде розгортатися сюжет цього разу.

Розкажіть про свого персонажа?

Я виконую роль Наталки з династії Середюків. У другій частині вона несподівано з'являється в житті своєї родини, бо збирається вийти заміж. І, зрозуміло, її обранець не влаштовує Василя.

Наталка – абсолютне дзеркало свого батька. Вона – його копія. Горда, принципова, категорична, з внутрішнім стрижнем. Вона прекрасно знає, чого хоче. Коли починає боротьбу з батьком – він впізнає у ній себе.

Що змінилося в другій частині фільму?

Є перша частина, успішна і класна. Друга – це завжди складніше, тому що потрібно успіх першої частини якось перенести на сиквел і зробити його ще цікавіше. Це не просто. Для цього потрібно змінювати образи, стратегію й акторські другі плани, які я дуже люблю. Тому, як мені здалося, ми додали сучасності, концептуальності, креативності нашим героям. Просто повторити ідеї першого фільму було б недостатньо. Так, є конфлікти з першої частини, але вони зав'язані на трохи інших аспектах.

Як працювалося з режисером?

Із Владом [режисер Влад Дикий - ред.] працюю вперше. Чула від колег, що він дуже талановитий, але, звикла формувати думку на власному досвіді. І знаєте, його дипломатичність, толерантність, розуміння, чого він хоче – це все дуже підкупило. Влад знає жанр і працює заради результату. І головне, він не тільки знає, чого хоче, а й чітко розуміє, як цього досягти.

Чи не обмежило це вашу свободу?

Найстрашніше, коли людина явно не на своєму місці й не залучена в процес, не зацікавлена ним. Влад зацікавлений на всі сто і це відчутно. Це додає якогось куражу, драйву. Є бажання робити все талановито, відповідати рівню режисера, команди. І як режисер він створює правильну, потрібну атмосферу. Я бачила, що він любить те, що робить. І цією любов'ю заряджає оточення.

Насамперед я ціную в роботі професіоналізм.

Як загалом оцінюєте досвід зйомок у «Скаженому весіллі-2»?

Було дуже класно грати в цьому кіно. У стрічці, перша частина якої настільки «зайшла» в прокаті. Мені приємно, що тепер я частинка цього. І, звісно сподіваюся на продовження!

А поки ти чекаєш прем'єру улюбленої комедії, дивись трейлер просто зараз:

ЧИТАЙ ТАКОЖ: 

Новини по темі