Богдан Юсипчук розповів, чому став актором

Суддя проекту Модель XL поділився досвідом, як досягнути успіху.

Суддя проекту Модель XL Богдан Юсипчук дав відверте інтерв’ю виданню «Теленеделя». Актор розповів про життєві успіхи та невдачі, а також про самомотивацію.

Як виявилося, Богдану тривалий час не вдавалось вступити на акторський факультет Київського університету ім. Карпенко-Карого, але постійні невдачі не зупинили хлопця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 фото українського «Містера світу», від яких жіночі серця заб'ються швидше

«Я не одразу вступив на акторський факультет в університет ім. Карпенко-Карого – вийшло все лише з третього разу. І титул «Містер світу»  в 2014-му не виграв – тільки увійшов до десятки кращих. Але я цьому, якщо чесно, тільки радий – напевно, у той момент я не був готовий до наступного кроку. Сьогодні  я пишаюся тим, що мої поразки все ж перетворились на перемоги», - розповів Богдан.

Також Богдан Юсипчук розповів про те, що завжди мріяв поділитись своїм досвідом досягнення успіху на конкурсах із іншими:

«Я завжди хотів стати членом журі на подібному проекті. У мене є акторська освіта і досвід участі у таких конкурсах, тому я можу підказати учасницям, що допомогло мені досягти поставлених цілей, чим себе мотивувати і як привернути до себе увагу. Прагну, щоб українські дівчата навчилися себе любити незалежно від форм».

Богдан зізнався, що після того, як випадково потрапив на знімальний майданчик фільму у рідному місті Косів, вирішив пов’язати своє життя з акторством.

Я отримав диплом художника, але мистецтво завжди було скоріше для душі. Батьки звичайно засмутилися, що я по професії не працював, але підтримали мій вибір.

«Єдине, про що попросив тато: не йти в професійний спорт, тому що він дуже травматичний, і не в спецназ, адже там не все так красиво, як виглядає. Після чого я вирішив стати археологом, але забув про це одразу ж, коли випадково потрапив на знімальний майданчик фільму та «захворів» акторством», - прокоментував Богдан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Містер світу» Богдан Юсипчук зізнався, чому розлучився з коханою

Нагадаємо, щовівторка о 21:30 на телеканалі 1+1 в проекті Модель XL шукають красивих та пишних дівчат, які можуть стати українськими моделями плюс сайз.

Більше новин