Чому співачка ONUKA не хотіла мати дітей та як відреагувала, коли дізналася, що вагітна? Куди збирається переїхати співачка зі столиці? (відео)

ONUKA – мама! Ця новина навесні 2020 приголомшила всіх шанувальників знаменитості. Спочатку співачка Ната Жижченко та її коханий Євген Філатов приховували те, що одружилися, а потім до останнього не розповідали, що стануть батьками.

Спеціально для ЖВЛ, найзагадковіша пара українського шоу-бізнесу, поділилася особистим та познайомила зі своїм маленьким енерджайзером Сашком.

Вона — вокалістка та авторка текстів, він — композитор та саундпродюсер. У 2013 цей творчій тандем заснував проєкт ONUKA, який стрімко підкорив серця не тільки українських, а й закордонних слухачів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тенісистка Еліна Світоліна зізналася, чим її завоював Гаель Монфіс, та розповіла, що не збирається покидати спорт: «Для мене важливо виграти якомога більше титулів»

В травні 2020 року у Нати Жижченко та Євгена Філатова народися син Сашко. Появу малюка, здається, не очікували не тільки шанувальники, а й самі музиканти, бо завжди марили не батьківством, а творчістю. Звістка про вагітність була дуже несподіваною для Нати.  

Я завжди хотіла всиновити дитину, можливо з часом це відбудеться. 

Зараз пара каже, що попри їх переживання, батьками бути дуже класно. Маленький Сашко приніс до їх насиченого графіку нотку затишку. 

Як пара виховує свого сина, як розподіляє обов'язки та чи стало народження дитини на заваді творчості — дивіться у відео сюжеті. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЧас навести лад у шафі: Андре Тан назвав два основні правила базового гардеробу

Осінь — час змін! Пропонуємо подивитись відео сюжет про те, як правильно одягатися, щоб презентувати себе — розказує експертка з етикету Юлія Юдіна:

Loading...

Більше новин