"Данило вже робить перші кроки, а я все це бачу тільки по телефону", — Юрій Горбунов про розлуку із синами через війну

Ведучий розповів про розлуку із синами Іваном та Данилом

Ведучий 1+1 та продюсер Юрій Горбунов вже не може дочекатися зустрічі із синами Іваном і Данилом, із якими він був змушений розлучитись через війну, яку розпочала росія на території України.

"Хлопці ростуть дуже швидко", — каже ведучий. 

На жаль, усі успіхи дітей він бачить лише через екран:

"Ми коли розлучилися, Данилу було 6 місяців, а зараз йому вже 9. Іванові ми 19 лютого відсвяткували 5 років. І от Данило, із дитини, яка тільки лежала, вже сидить, вже стоїть на ніжках, вже робить перші кроки, і я це все бачу тільки по телефону, по фото або по відео, і мені, звичайно, дуже шкода".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Коли закінчиться війна, я мрію, щоб ми повечеряли вдома і я на ніч купав дітей», – Юрій Горбунов розповів «ЖВЛ» про свої прагнення і сподівання

Юрій Горбунов каже, що Данило його навіть не одразу впізнає:

"Коли ми кілька днів не зідзвонюємось через зайнятість, то потім він так уважно дивиться і йому потрібен якийсь час для того, щоб упізнати мене".

Нещодавно Катерина Осадча дала інтерв’ю, в якому  розповіла про те, як діти сприйняли війну та як швидко вони ростуть. Також, Катя Осадча розказала, як вплинули останні три місяці на стосунки із чоловіком Юрієм Горбуновим

"Нас війна ще більше об’єднала, згуртувала і показала, що тільки разом ми зможемо зробити більше. Коли один стоїть за спиною іншого – це найголовніше. Не дарма ж кажуть – і в біді, і радості".

Дивіться, як переживають розлуку чоловіки, які вивезли своїх найрідніших у безпечне місце:

Loading...

Більше новин